Abdurrahim Albayrak'tan Mbaye Diagne açıklaması! - Son Dakika
Spor

Abdurrahim Albayrak'tan Mbaye Diagne açıklaması!

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Diagne her zaman olduğu gibi makara yapıyor. Bizim değerli futbolcumuzdur, seneye yine bizimle olacaktır." dedi.

18.09.2019 22:48  Güncelleme: 00:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk hafta maçında Galatasaray deplasmanda Club Brugge ile 0-0 berabere kaldı. Mücadele sonunda Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"DİAGNE'YE BAŞARILAR DİLİYORUM"

Albayrak, "Galibiyet için planlarımızı yapmıştık ama fırsatları değerlendiremedik. Brugge deplasmanında 1 puan almak önemlidir. Mutluyuz. Diagne her zaman olduğu gibi makara yapıyor. Bizim değerli futbolcumuzdur, seneye yine bizimle olacaktır. İnşallah bizim maçlarda değil de rakiplerimize karşı iyi oynar. Kendisine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak\'tan Mbaye Diagne açıklaması!

Son Dakika Spor Abdurrahim Albayrak'tan Mbaye Diagne açıklaması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Niyazi: Imamogluna sormuslar baskan bu isciler ne olacak cvp:hangi isciler. sesimiz odana kadar geliyor cisme gerek yok. 7 21 Yanıtla Gerçek Niyazi : Olim reizze sormuşlar niye herkes seni terk ediyor oda cevap vermiş. Türkiye'yi yandaş ve ailemin çıkar lari için sattım buna karşı çıkanlar tek tek gitti beni terk etti demiş 8 5 Sanane: O çıkartılan işçiler degilmiydi imamoğlu seçilirse biz çalışmayız diyen? 9 4 Mesut: Kılıçdaroğlu namus sözü vermişti ama ses yok. Onun da namusu bukadarmış. 2 6 Enes: Kilicdarogluna sormuslar boynun neden egri o da demis zaten nerem dogru ki namus sozu vermek ganyan da tek vermeye benzemez simdi dr diyorki tank palet fab.ozellestirmeyin yarin ben size bilmem kac mil. getiricem eger getirmez isem siyaseti birakicam sen once namus sözünü tut kemoo ooo) 0 3 80.01: GARDAŞ SEN FUTBOLLA SİYASETİ BİRBİRİNE KATTIN NE AYAKSINIZ LAN SİZ 1 0
  • bas: He he geçen sene yaptı.bide kaldı önümüzdeki sene yav he 6 0 Yanıtla
  • Boz Ayı: Bu yamyamlarin ne isi var ülkemizde? Yok mu 80 milyon nufuslu Türkiye de yetenekli genc futbolcular? 1 4 Yanıtla Asi: Var ama arkasında dayısı yok 3 0 Var ama sonuç ortada: Var ama İstanbula gidince değişiyorlar, Tarık Çamdal, Alper potuk vs vs vs 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor
    16:28 Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nın ilk yarışları yarın yapılacak. Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle organize edilen bu önemli etkinlikler, kentin renkli bir atmosfer kazanmasını sağlayacak. Organizasyona 29 ülkeden 140'ı yabancı olmak üzere toplam 380 sporcu katılacak.

  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.


Advertisement