Ablası Ölünce Yalnız Kalan Kadına Polis Sahip Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ablası Ölünce Yalnız Kalan Kadına Polis Sahip Çıktı

Tekirdağ'da babasından kalma iki katlı tarihi harabe haldeki bir evde kız kardeşi 69 yaşındaki Hatice Özdemir ile birlikte yaşayan 71 yaşındaki Mukadder Özdemir yaşlılığa bağlı organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

11.01.2012 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da babasından kalma iki katlı tarihi harabe haldeki bir evde kız kardeşi 69 yaşındaki Hatice Özdemir ile birlikte yaşayan 71 yaşındaki Mukadder Özdemir yaşlılığa bağlı organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Ölen ablasının ardından yalnız kalan Hatice Özdemir'e ise polis sahip çıkarak sağlık kontrolünden geçirdi ve geçici olarak Polis Evine yerleştirdi.Orta Cami Mahallesi, Soğukkuyu caddesi üzerinde babasından kalan tarihi iki katlı bir evde komşularının maddi desteğiyle kardeşi Hatice Özdemir ile birlikte yaşayan Mukadder Özdemir, önceki gün evde yaşlılığa bağlı organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Komşularının yemek getirdiği sırada ölen Mukadder Özdemir'in ablası Hatice Özdemir ise gözyaşlarına boğuldu. Evde yapılan incelemenin ardından yaşlı kadının cesedi Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Ablasının ölümünün ardından harabe evde tek başına kalan ve hiç bir geliri olmayan Hatice Özdemir'e ise polis sahip çıktı. Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın talimatıyla evden alınan Hatice Özdemir ilk önce Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde de sağlık kontrolünden geçirildi.Ardından da geçici olarak Polis Evi'ne yerleştirildi. Hatice Özdemir'in evdeki kötü yaşam şartları nedeniyle evde yalnız kalmasının uygun olmadığını ifade eden Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Hatice Özdemir'in en kısa süre içinde huzurevine yerleştirileceğini söyledi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Yaşlılığa bağlı organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Mukadder Özdemir dün Orta Camide kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ablası Ölünce Yalnız Kalan Kadına Polis Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement