Kardeşinin Yerine Uçmuştu! Ela'dan Jette Hayatını Kaybeden Ablası İçin Kahreden Veda Mesajı - Son Dakika
Güncel

Kardeşinin Yerine Uçmuştu! Ela'dan Jette Hayatını Kaybeden Ablası İçin Kahreden Veda Mesajı

İran'da düşen jette hayatını kaybeden kabin memuru Eda Uslu'nun aynı şirkette görev yapan kardeşi Ela Uslu'nun yerine uçağa bindiği ortaya çıktı. Ablasını kaybeden Ela'nın veda mesajı yürek dağladı.

13.03.2018 15:15  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İran'da Türk jeti düşmüş ve 11 kişi hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından bir dram ortaya çıktı.

Kabin Memuru Eda Uslu'nun uçuşa kendisi gibi aynı şirkette kabin memuru olarak görev yapan kız kardeşi Ela Uslu'nun yerine gittiği öğrenildi.

"ÖLÜMÜN SIRASI YOK Kİ"

Ela Uslu ölen ablasının ardından sosyal medyadan yürek burkan bir mesaj paylaştı ve şunları söyledi:

"Tarifi yok bu acının. Hangi kelimelere sığdırsam hiçbirine yakışmadı ama ölümün sırası yok ki. Kaybettiğimiz o güzel kızlarımızın hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Ablacığımın ne çok seveni varmış."

Kardeşinin Yerine Uçmuştu! Ela'dan Jette Hayatını Kaybeden Ablası İçin Kahreden Veda Mesajı
Kardeşinin Yerine Uçmuştu! Ela'dan Jette Hayatını Kaybeden Ablası İçin Kahreden Veda Mesajı
Ela Uslu da tıpkı hayatını kaybeden ablası gibi kabin memuru.

Kardeşinin Yerine Uçmuştu! Ela\'dan Jette Hayatını Kaybeden Ablası İçin Kahreden Veda Mesajı

Son Dakika Güncel Kardeşinin Yerine Uçmuştu! Ela'dan Jette Hayatını Kaybeden Ablası İçin Kahreden Veda Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ......: ÇORUM DA TRAFİK KAZASINDA BİR OTOBÜS YANDI 13 KİŞİ ÖLDÜ BİRAZ DA BUNA HABER YAPSAK AMA ONLAR GARİBAN İKİ DAKKA YETER DE ARTAR DEĞİL Mİ SONRA BEKARLIĞA VEDALARI FALAN DA YOK BOŞVERİN. YAZIKLAR OLSUN 8 0 Yanıtla
  • .: Ülkemiz vatanımız şu zor günlerde bizler rahat yaşayalım diye abilerimizi kardeşlerimizi şehit veriyoruz. Onları 2dk anlatıp geçiyorsunuz. Bunlar tamam saygimiz var Allah rahmet eylesin ama şehitlerimizi gazilerimizi doğuda catişan kahramanlarimizi afrindeki kahramanlarimizi 2 dk anlatip gecen ve sonra unutan medya neden peki bunlari gunlerdir anlatip bitiremedi? Yazik çok yazık. Keşke bunları anlatacaginiza mehmetcigimizi kahramanlarimizi haber yapsaniz. Rabbim Türk'ü korusun. Allah askerlerimizin yar ve yardimcisi olsun. 4 0 Yanıtla
  • TUNA: ALLAH RAHMET EYLESİN DEMENİN ÖTESİNDE YORUM YAPMAK ................. 0 1 Yanıtla
  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.


Advertisement