Beşiktaş'ın Eski Futbolcusu Vincent Aboubakar Geri Geliyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Eski Futbolcusu Vincent Aboubakar Geri Geliyor

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen ve gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi olan Vincent Aboubakar için Beşiktaş yeniden devreye girdi.

11.06.2018 22:53  Güncelleme: 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, forvet transferinde rotasını yeniden Vincent Aboubakar'a çevirdi. Siyah-beyazlı kulüp, oyuncu ile temasa geçti.

BEŞİKTAŞ ABOUBAKAR'I YENİDEN TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Sezon başında transfer edilen Alvaro Negredo ve devre arasında Beşiktaş'a gelen Vagner Love ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, Larin'i kadroda tutup, Vincent Aboubakar'ı da yeniden transfer etmek istiyor.

Beşiktaş'ın Eski Futbolcusu Vincent Aboubakar Geri Geliyor

1 YILLIK KİRALIK OLARAK ANLAŞACAK

Siyah beyazlı yönetim bu sezon takımda bir istikrar yakalayamayan İspanyol oyuncu Alvaro Negredo'nun takımdan ayrılması ve forvette yer açılması halinde Kamerunlu oyuncu Vincent Aboubakar ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşacak.

ŞAMPİYONLUĞUN BAŞROL İSİMLERİNDEN OLMUŞTU

Vincent Aboubakar, bu sezon Porto formasıyla 42 maça çıkıp, 26 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Kamerunlu yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 38 maça çıkarken, 19 gol atıp, 4 de asist üretmişti. Aboubakar, özellikle geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu performans ile şampiyonluğun Talisca ile birlikte başrol isimlerinden olmuştu.

Beşiktaş\'ın Eski Futbolcusu Vincent Aboubakar Geri Geliyor

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Eski Futbolcusu Vincent Aboubakar Geri Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ŞAPKACI: 8jk ye hakem desteği bitti başarı gitti 2 14 Yanıtla
  • Fenerlist: Geçti Bor pazarı.. daha ikincilik bile göremez artık Beşiktaş.. 2 10 Yanıtla
  • BEŞİKTAŞ: EN AZINDAN BİZDE PARLAYIP TEKRAR ALDIĞIMIZ ESKİ OYUN DEDİĞİNİZ SIRADAN DEĞİL KISKANMAYIN YANİ BİRAZDA SİZ DÜŞÜNÜN HALİNİZE SARI GELİNLER ALDIĞINIZ FUTBOLCULARI GÖRÜYORUZ 6 2 Yanıtla GOMİS: örnek gomis mi...? 1 4
  • fenevbahce: aziz yildirim teknik heyete katiliyorms napsin kapidan kovsalar bacadan giriyor adam showmen bence carkifelegi yonetsin 0 1 Yanıtla

Advertisement