Ac Syndicate Tarihi Karakterler Videosu Yayınlandı - Son Dakika
Teknoloji

Ac Syndicate Tarihi Karakterler Videosu Yayınlandı

Assassin's Creed: Syndicate'ın çıkış tarihi yaklaştıkça Ubisoft'ta yapım için hazırladığı videoları ardı ardına yayınlamaya devam ediyor.

15.10.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Assassins-Creed-Victory-Syndicate-Live-Stream

Assassin's Creed: Syndicate'ın çıkış tarihi yaklaştıkça Ubisoft'ta yapım için hazırladığı videoları ardı ardına yayınlamaya devam ediyor. Bugün yapım için yeni bir video daha yayınlandı, daha öncekilerden farklı olarak bu videoda yapımda bulunacak olan tarihi karakterler gün yüzüne çıkıyor.

Bildiğiniz gibi serinin son bir kaç oyunu tamamen tarihi öğelere ve hikayelere dayalı bir şekilde ilerliyordu. Aynı durum elbette Assassin's Creed: Syndicate için de geçerli olacak ve yapım boyunca pek çok tarihe yön vermiş olan karakter ile karşılaşacağız. Hatta yeni güven sistemiyle birlikte bu karakterlerin güvenlerini kazanıp, bizlere yardımcı olmalarını sağlayabileceğiz.

Videoda bizlere gösterilen karakterler arasında; Alexander Graham Bell, Karl Marx, Charles Darwin, Charles Dickens, Florence Nightingale ve Queen Victoria gibi isimler bulunuyor. Yayınlanan bu etkileyici videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

AC Syndicate Tarihi Karakterler Videosu

Assassin's Creed: Syndicate'ın çıkış tarihi, PS4 ve Xbox One platformları için 23 Ekim olarak belirlendi. Yapımı PC'de oynamayı bekleyen kullanıcıların ise 19 Kasım tarihini beklemeleri gerekecek.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Ac Syndicate Tarihi Karakterler Videosu Yayınlandı
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Ac Syndicate Tarihi Karakterler Videosu Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement