Acarlar Beldesinin Çöp Sorunu - Son Dakika
Yerel

Acarlar Beldesinin Çöp Sorunu

İncirliova ilçesine bağlı Acarlar beldesindeki çöp toplama sorununa Aydın Belediyesi'nden sonra İncirliova belediyesi de destek verdi.

11.11.2013 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnciliova ilçesine bağlı Acarlar beldesindenki çöp toplama sorununa Aydın Belediyesi'nden sonra İnciliova belediyesi de destek verdi.

Geçen hafta Acarlar belediyesinde taşeron firmada çalışan 24 işçinin işten çıkatılmasını protesto amacıyla, çöp toplama işinde görevli aynı firma çalışanı 13 işçi, "sağlık sorunlarını" gerekçe göstererek rapor almasıyla başlayan çöp toplama sorununa, Aydın Belediyesi'nden sonra İncirliova Belediyesi'de  destek verme kararı aldı.

Acarlar beldesindeki çöplerin toplanması ile ilgili açıklama yapan İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay, şunları kaydetti:

"Acarlar beldemizde yaşanan çöp sorununu basın yolu ile öğrendik. İncirliova Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde büyükşehir yasası çıkmadan önce de belediyemize ihtiyaç duyulduğu zaman Acarlar halkına destek veriyorduk. Biz İncirliova Belediyesi olarak sadece belediye ve okullara katkı sağlamanın yanı sıra birlik ve beraberlik duyguları içerisinde bunları yaparken, Acarlar halkımızın iyi gününde de kötü gününde de onlarla iç içe olduk. Sevinçlerimizi de, acılarımızıda beraber yaşadık. Bizim Acarlar beldemize olan yakınlığımız bundan sonrada devam edecek." - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Acarlar Beldesinin Çöp Sorunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement