Accessorize 2012 Yaz Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Accessorize 2012 Yaz Koleksiyonu

Accessorize 2012 Yaz Koleksiyonu

Şehrin en şık kadını olmak isteyenlere 4 farklı koleksiyon...

21.03.2012 09:00  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her sene farklı tarzlarda ve her stile uygun aksesuar seçenekleri sunan Accessorize, bu sene yine geleneğini bozmuyor ve sizleri Coquette, Arizona, Bonbon, Tiki adlı 4 koleksiyonu ile şehrin en şık kadını haline getiriyor.

Coquette

Cüretkar ve göze çarpan aksesuarlardan oluşan Coqutte koleksiyonu alışılagelmişin dışındaki retro görünümüyle sizlere keyifli ve maceraperest bir stili garantiler nitelikte. çizgili, büyük tek parça renklerle bezenmiş ve yenilikçi monogram baskıların görüldüğü atkılar, şallar ve çantalardan oluşan Coquette koleksiyonu akılda bıraktığı tuhaf cazibe ile etrafınızdakileri etkilemenizi sağlıyor.

Flamingo motifleri, Los Angeles palmiyeleri, puantiyeler ve yıldızlar, çanta kumaşlarında yerlerini alıyor. Neşeli dörtnala atlar ve kitsch fiyonklar formundaki Perspex takılar ile koleksiyonun cazibesi kendisine süreklilik ve dinamizm sağlıyor. Old-school tarzın gölgesindeki vintage esintiler taşıyan büyük floppy ve fötr şapkalar bir Coquette kızının vazgeçilmez aksesuarları haline geliyor.

Arizona

Bu koleksiyon Amerika'nın güneş ile kavrulan kuzeybatı çöllerinden esinlenilerek karşımıza çıkyor. Koleksiyon, taba rengi basket çantalar, retro kanvas kamera çantaları, oymalı büyük gerdanlıklar ve trende uygun madeni kolyeler ile global traveller stiline yeni bir form kazandırıyor. Geleneksel Aztec ve Navajo kabilelerinin etkilerini kelepçe tarzı bilekliklerde ve sicim kolyelerde açık bir şekilde görebiliyoruz.

Bir Arizona kızı olarak kuzeybatı çöllerinde batan güneşin renklerini yılan ve hayvan baskılı şallar ile boynunuzda taşıyabilir ya da isterseniz basit bir şekilde çantanıza bağlayarak kıyafetlerinize tam bir uyum sağlayabilirsiniz. Huzur ve yaz esintileri ile dolup taşan bu koleksiyon vintage stili ile içinizi ısıtacak cinsten.

Bonbon

Şerbet, Parma Violet ve meyveli dondurma ile dolu bir şekerleme kutusundan fırlamış gibi duran Bonbon koleksiyonu uçuk pastel tonları ile adının hakkını verir nitelikte.

60'lardan günümüze zaman tünelinden gelmiş retro şıklığı, Bonbon koleksiyonunda aralara serpiştirilmiş bir tutam Japon modernitesiyle birleşiyor ve bize bir bayan için en ideal olabilecek vintage cazibesini sunuyor. Kimono dizaynlarından esinlenilmiş baskılı ipek şallar, zarif bir çekiciliği olan küçük el çantalarıyla tamamlanıyor ve retro cazibeniz için vazgeçilmez aksesuarlar haline geliyor.

Ayrıca opak pastel taşlar, inciler ve hoşça parlayan anahtar kombinasyonlu taşlı takılar bu seriyi tamamlamak için olmazsa olmazlar arasında.

Tiki

Tiki koleksiyonunda etnik unsurlar ustalıkla şehir stili ile buluşuyor. Etnik takıların ışıltıları, cennetkuşu baskıları, iki renkli Japon motifleri ve egzotik sürüngen dokuları ile birleşerek şehir içinde bir vahşi hayat görünümü sunuyor.

Gümüş takılar ve kontrast renkteki değerli taşlar bu koleksiyonun etnik katmanlarını çok yönlü bir şekilde destekler nitelikte. Yaza ait egzotik görünümü ile birlikte, koleksiyon yaz aylarında olgun bir ofis görünümü içinde ideal.

Canlı renklerdeki akik taşlı kolyeler, değerli taşlarla bezenmiş küçük el çantaları ve gece renklerindeki dokuma floppy şapkalar koleksiyonun diğer tamamlayıcı unsurları.

Ayakkabı

Modaya uygun ayakkabılara olan aşkımız ile bu sezon Accessorize ayakkabı olarak yeni bir yöne doğru adım atıldı. Yazın favorilerinden olan babetler sezonun en sıcak ve en gözde ürünü olarak yerini almış bulunmakta. Yeşil ve sarı renklerinin göz doldurduğu parlak makosen ayakkabılar göze çarparken, içi ve dışı gerçek süetten yapılmış klasik ayakkabılar en yüksek düzey rahatlık için tasarlandı. .

Pembe renkteki şık plastik Jelly ayakkabılar şirin siyah fiyonk detayları ile boy gösterirken, tatile hazır sandaletler dokuma, örgü, metalik ve süslü detaylar ile ayakkabılarınızı şenlendiriyor.

En iyi adımınızı atmanın tam zamanı!!!

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Accessorize 2012 Yaz Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement