Açık Kapı Projesi" - Son Dakika
Güncel

Açık Kapı Projesi"

Osmaniye'de Açık Kapı Projesi bilgilendirme toplantısı, Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında yapıldı.

15.03.2018 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de Açık Kapı Projesi bilgilendirme toplantısı, Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında yapıldı.

Coşkun, Valilik Ahmet Cevdet Paşa salonunda düzenlenen etkinlikte yapığı konuşmada, projenin devletle vatandaş arasındaki karşılıklı iletişim ve güveni artırmak amacıyla oluşturulduğunu belirtti.

Coşkun, şunları kaydetti:

"Bu proje ile vatandaş odaklı bir yaklaşım benimseyerek taleplere hızlı ve doğru çözümler üretilmesi amaçlanmaktadır. Vatandaşlarımız, valiliklerde bulunan Açık Kapı Bürolarına giderek veya internet üzerinden online olarak ya da yakında hizmete geçecek olan mobil uygulama yoluyla başvuru yapabileceklerdir. Başvuru yapıldığı anda başvuru sahibine sms yoluyla bir numara gönderilecek, başvuru elektronik sisteme kaydedilecek ve sonrasında başvuru sahibi durumu online olarak takip edebilecektir. Oluşturulan başvurular konusuna göre ayrıştırılarak ilgili kuruma yönlendirilip 7 gün içinde olumlu ya da olumsuz cevaplanması sağlanacaktır. Taleplerin durumuna göre başvuru sahibiyle gerekirse arkadaşlarımız bire bir iletişime geçeceklerdir."

Coşkun, projenin sağlıklı yürütülmesinde kamu kurum müdürlerinin katkısının önemli olduğunu belirtti.

Açık Kapı Koordinatörü İl Planlama Uzmanı Bayram İnce projenin tanıtımını yaparken, Açık Kapı Personeli Duygu Topalhan da sistemin kullanımı ile ilgili sunum yapıldı.

Programın ardından Vali Coşkun ve protokol mensupları, Açık Kapı Bürosu'nu ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Açık Kapı Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement