Açıkgöz, 'Genç Kürsü' Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Açıkgöz, 'Genç Kürsü' Programına Katıldı

Açıkgöz, \'Genç Kürsü\' Programına Katıldı

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz AK Parti Avanos gençlik kolları tarafından düzenlenen ’Genç Kürsü’ programına katıldı.

03.04.2017 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz AK Parti Avanos gençlik kolları tarafından düzenlenen 'Genç Kürsü' programına katıldı.

AK Parti Avanos Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Genç Kürsü' programına AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Gençlik Kolları Başkanı Ruf Yanar, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ve partililer katıldı.

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada, "AK Parti Avanos Gençlik Kollarımızın düzenlediği 'Genç Kürsü' programında genç kardeşlerimizle bir aradayız. Siz gençler geleceğimizsiniz. Biz, gençlerimize güveniyoruz. Seçilme yaşını 18'e indireceğiz. Fatih Sultan Mehmet Han'ın torunları milli ve manevi değerlerimizle hazır. Bu işe çok geç kaldık. Gençliğimize güvenelim, gençlerimiz tankların önünde kendini siper ederek alçaklara fırsat vermedi. Gönlündeki iman ve vatan sevgisiyle Türkiye' ye sahip çıktı. Şimdi vakit gençlerimizle güçlü Türkiye vaktidir. 7,5 milyon gencimiz oy kullanacak. Seçilme yaşını 18'e indiriyoruz. Karşı çıkanlar yaşlı bir parlamento istiyorlar. Genç kızlarımızı, kardeşlerimizi üniversite kapılarının önünde boynu bükük bekletenler, yeni sisteme karşı çıkanların ta kendisidir. Hakkın ve adaletin tarafında olan bir neslin, gençliğin ülkemize hatta bütün insanlığa kazandırılması için çaba gösteriyoruz. 16 Nisan'da, 14 yıldaki güven ve istikrar ortamını anayasa ile güvence altına alıyoruz. Gençlerimiz evet oyuyla geleceğine evet diyor. 16 Nisan'da sandıkta vurulacak her evet mührü, 2023 Türkiye'sine giden yolun güçlü adımı olacaktır" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Açıkgöz, 'Genç Kürsü' Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement