Açıkhava Reklamcıları Nisan Ayında Gaziantep'te Buluştu - Son Dakika
Basın Bültenleri

Açıkhava Reklamcıları Nisan Ayında Gaziantep'te Buluştu

Açıkhava reklam sektörünün karar vericileri, firma sahipleri ve yöneticileri ile bir araya gelerek, Dernek faaliyetleri hakkında bilgi vermek, sektörün genel ve yerel durumu hakkında sohbet etmek, rekabet, fiyat, verimlilik ve maliyet...

08.07.2013 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açıkhava reklam sektörünün karar vericileri, firma sahipleri ve yöneticileri ile bir araya gelerek, Dernek faaliyetleri hakkında bilgi vermek, sektörün genel ve yerel durumu hakkında sohbet etmek, rekabet, fiyat, verimlilik ve maliyet başlıklarını içeren "Günlük Yönetim" konulu eğitim seminerini düzenlemek amacıyla ARED tarafından organize edilen toplantıda Açıkhava reklamcıları 11 Nisan 2013 tarihinde Gaziantep Ticaret Odası'nda biraraya geldi.

ARED Gaziantep Toplantısının moderatörlüğünü ARED İstanbul Avrupa Yakası İl Temsilcisi Şaban Beyler yaptı. Toplantı, ARED Başkanı Halil Eligür'ün açılış konuşması ile başladı. Halil Eligür, konuşmasında toplantının gerçekleşmesinde katkı sağlayan Gaziantep İl Temsilcisi Mehmet Damar (Sanat Reklamcılık), Orhan Durucu (Birleşik Reklam) ve İbrahim Özalkan'a (Beyaz Reklam) teşekkür etti. Gaziantep ve civar illerden gelen katılımcılara da teşekkür eden Halil Eligür, "Onlar olmasa burada olamazdık" diyerek toplantının gerçekleşmesine katkı koyan sponsor firmalar; 2E İleri Teknoloji Ürünl. Mak. Tic. Ltd. Şti., FESPA EURASIA Fuarcılık A.Ş., Fleks Endüstriyel Mak. Rek. Medya San. ve Tic. A.Ş., Folpa Reklam San. Tic. Ltd. Şti., İstanbul Reklam Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti., Optimum Dijital Planet (Bagü Reklam ve İlet. Hizm. San. Tic. Ltd. Şti.), Saatçıoğlu Dış Ticaret A.Ş., SDS Satış Destek Sistemleri Paz. Tic. Ltd. Şti., ve Unifol' (Bes Reklam Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.) de tek tek teşekkür etti.

ARED Başkanı Halil Eligür açılış konuşmasının ardından ARED'in faaliyetleri ve hedefleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sunumu sırasında önemli konulara vurgular yapan Halil Eligür, ARED ve FESPA (The Federation of Screen and Digital Printers Associations - Serigrafi ve Dijital Baskı Dernekleri Federasyonu) işbirliği ile FESPA Eurasia Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye'de bu yıl ilk kez 3-5 Ekim 2013 tarihlerinde İstanbul'da CNR Expo'da düzenlenecek FESPA Eurasia Fuarı'na herkesi katılmaya davet etti. ARED'in 2001 yılından buyana üyesi olduğu ESF'nin (Avrupa Işıklı Endüstriyel Reklam Üreticileri Federasyonu) "2020 Yılı İçin Bir Tabela Yaratıyoruz" sloganı ile tabela tasarımı yarışması düzenlediğini belirten Başkan Halil Eligür, sektör mensuplarını bu yarışmaya katılmaya davet etti.

ARED İl Toplantıları, 2013 yılında sırasıyla Samsun, Eskişehir, Kayseri ve Sakarya'da devam edecek.

ARED Gaziantep Üyelerini Ziyaret Etti

Gaziantep akşam yemeği organizasyonu için bir gün öncesinde Gaziantep'e giden ARED Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep'teki üyelerini firmalarında ziyaret etti. Sırasıyla İbrahim Özalkan'ın firması Beyaz Reklam, Orhan Durucu'nun firması Birleşik Reklam ve aynı zamanda Gaziantep İl Temsilcisi olan Mehmet Damar'ın firması Sanat Reklamcılık'a ziyaretler gerçekleştiren ARED Yönetim Kurulu Üyeleri yerel sorunlar ve güncel sektör gündemi hakkında sohbet etme imkanı buldular. Gaziantep üye ziyaretleri, Gaziantep akşam yemeği ile ARED Gaziantep Toplantısı ve Eğitim Semineri'ne ARED V. ve VI.Dönem Başkanı Birol Fedai de katıldı.

Gaziantep'teki Akşam Yemeğinde Usta ve Çıraklar Biraraya Geldi ARED Gaziantep Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri öncesinde Gaziantep Zirve Park'ta düzenlenen akşam yemeğinde, Gaziantep'in yanısıra Adana, Ankara, Bursa, Eskişehir, Erzurum, İzmir ve İstanbul'dan birçok sektör temsilcisi biraraya geldi. Yemek öncesi açılış konuşması gerçekleştiren ARED Başkanı Halil Eligür, Gaziantep ve civar illerden katılım gösteren herkese teşekkür ederek, bu toplantıların asıl amacının sektör temsilcilerini daha sık bir araya getirmek, bir birbirleriyle kaynaştırmak, sektörün yerel sorunlarını değerlendirmek ve birlikte çözümler üretmek olduğunu söyledi.

Yemeğe Hatay'dan katılan ve yeni ARED üyelerinden, Desen Reklam San. ve Tic. Ltd. Şti.'nden Hasan Fehmi Keskin'in yaka rozetini ARED Başkanı Halil Eligür takdim etti.

Gaziantep Beyaz Reklam, Birleşik Reklam ve Sanat Reklamcılık'ın sponsorluğunda gerçekleşen akşam yemeğinde usta ve çıraklar biraraya geldi ve gecenin anısına hatıra fotoğrafları çekildi.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Açıkhava Reklamcıları Nisan Ayında Gaziantep'te Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement