Acılı babaanne cesedi derin dondurucuda bulunan küçük Nazlı'ya yapılan işkenceyi bağırarak anlattı - Son Dakika
3.Sayfa

Acılı babaanne cesedi derin dondurucuda bulunan küçük Nazlı'ya yapılan işkenceyi bağırarak anlattı

Gaziantep'te cesedi derin dondurucuda bulunan ve darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen 3 yaşındaki Lina Nazlı'nın babaannesi torununa yapılan işkenceyi bağırarak anlatırken, "Kızı boynundan tutup sallamışlar, boynunu kırmışlar" ifadelerini kullandı.

27.09.2022 15:57  Güncelleme: 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cansız bedeni derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı, tüm Türkiye'nin yüreğini yakarken, olayla ilgili kan donduran detaylar gelmeye devam ediyor. Torununun cansız bedenini gören babaanne Sevim Erbay, çocuğa yapılan işkenceye ait izleri görünce sinir krizi geçirdi.

BEDENİ DERİN DONDURUCUDA BULUNDU

Müge Anlı'nın programına kayıp çocuklarının bulunması için başvuran Melissa İlhan'ın ifadeleri Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçirdi. Haber alınamayan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay ise ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin Seyrantepe Mahallesi'ndeki Mehmet Aksu'ya ait giyim mağazasının mutfağının derin dondurucusunda ölü olarak bulundu.

Küçük Nazlı'nın cansız bedenini teşhis eden babaanne yapılan işkenceyi bağırarak anlattı

2 ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ı öldürerek cesedini derin dondurucuda saklayan 2 zanlı ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilirken babaanne Sevim Erbay, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda torununun cesedini teşhis etti.

Babaanne, vahşetin detaylarını anlattı

"BOYNUNU KIRMIŞLAR"

Daha sonra açıklamalarda bulunan Sevim Erbay, Lina'ya yapılan işkence izlerini tek tek anlattı. Yaşanan vahşeti bağırarak anlatan babaanne, "Çocuğun bütün vücudunda sigara izleri var. Her yeri kapkara mosmor olmuş. Komple şişmiş, patlamak üzereydi. Kızı boynundan tutup sallamışlar, boynunu kırmışlar. 2 aydan fazladır cesedi derin dondurucuda duruyormuş. O anneleri Melisa'yı asın. Bunu anneleri Melisa, Mehmet Aksoy, Gamze, Kiraz hep beraber yaptı" diye konuştu.

Babaanne, vahşetin detaylarını anlattı
Acılı babaanne cesedi derin dondurucuda bulunan küçük Nazlı\'ya yapılan işkenceyi bağırarak anlattı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Acılı babaanne cesedi derin dondurucuda bulunan küçük Nazlı'ya yapılan işkenceyi bağırarak anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hüseyin Karaman: artık gercek ceza sistemi cıksın uc ay sonra kıravat takarak sartlı hıkayesınden faydalanılmasın bu tıp suc ıslyenler dırek oldurulsun. 209 0 Yanıtla
  • Sami Göksu: Bu ne biçim bir vahşettir lan bu ne biçim annelik tamam Allah kitabı inancın yok Hiçmi annelik insanlık duygun yok ya o difrizde o bedenin olduğunu bilerek nasıl yaşadın neyin kayın kafası var sende idam şart ccc 125 4 Yanıtla

Advertisement