Açılış Kurdelesini Bayan Meclis Üyeleri Kesti - Son Dakika
Güncel

Açılış Kurdelesini Bayan Meclis Üyeleri Kesti

Açılış Kurdelesini Bayan Meclis Üyeleri Kesti

Ayvalık Belediyesi Altınova Mahallesinde bulunan semt pazarında zabıta irtibat bürosunu açtı.

07.05.2015 13:54  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açılış kurdelesini Ayvalık Belediyesi'nin bayan meclis üyeleri Dilek Saraçoğlu, Nusret Taşan Kamtarcı ve Nilay Toprak'ın birlikte kestiği Ayvalık Belediyesi Altınova Pazaryeri Zabıta İrtibat bürosunda vatandaşların sorunları anında değerlendirilecek.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Bu ofisin açılmasında emeği geçen tüm zabıta personelimizi tebrik ediyorum. Bu irtibat bürosunun halkımızın karşılaştıkları sorunların çözümünde çok büyük faydası olacağına inanıyorum. Ayvalık Belediyesi olarak halkımızın daha rahat bir şekilde yaşamalarına olanak tanıyacak her türlü projeye imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

Altınova zabıta birimindeki görevli personelin kendi gayretleriyle oluşturdukları ve Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in yanı sıra meclis üyelerinin katılımıyla açılışı gerçekleştirilen zabıta ofisinde bir de hassas terazi bulundurularak vatandaşların aldıkları ürünün ağırlığından şüphe duymaları halinde burada tarttırabilecekleri, olası olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde anında değerlendirileceği bildirildi.

Ayrıca vatandaşlardan gelen şikayetlerle ilgili dilekçe yazımında da yardımcı olunacağı belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Açılış Kurdelesini Bayan Meclis Üyeleri Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement