Açılış Serdar'dan - Son Dakika
Spor

Açılış Serdar'dan

Açılış Serdar\'dan

Geride Kalan Sezonu Kocaelispor'da Tamamlayan 29 Yaşındaki File Bekçisi ile Bir Yılı Opsiyonlu 3 Senelik Mukavele İmzalandı.

10.06.2009 01:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geride kalan sezonu Kocaelispor’da tamamlayan 29 yaşındaki file bekçisi ile bir yılı opsiyonlu 3 senelik mukavele imzalandı. Serdar, "İlk teklifi yapan Gençlerbirliği olduğu için buradayım" dedi.

GENÇLERBİRLİĞİ, ilk transferini yaptı ve kaleci Serdar Kulbilge ile 1 yılı opsiyonlu 3 senelik sözleşme imzaladı. Serdar’ın imzası, aynı zamanda yeni transfer sezonunda Başkent’te atılan ilk imza oldu. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen törende konuşan Kulüp Basın sözcüsü Muammer Akyüz, geçen sezonu beklemedikleri bir yerde bitirdiklerini belirterek, "Kulübü sevenleri üzdük. Bu sezon işleri daha sıkı tutacağız. Kuracağımız kadro ile Gençlerbirliği tarihine yakışır başarılar alacağız" dedi.

Anlatmaya gerek yok

Biten sezonda defansta sakatlıklardan dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Akyüz, "Bu yüzden önce gol yemeyelim anlayışıyla bu alana transfer yapıyoruz. Bu doğrultuda ilk olarak kaleci Serdar’ı renklerimize bağladık. Serdar’ın kariyerini anlatmaya gerek yok. Bizi tercih ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Takımımıza çok şey katacak. Burada göstereceği performansla yeniden Milli Takım’a gideceğine inanıyorum" diye konuştu.

Oğlu ile katıldı

Oğlu Bartu ile imza törenine katılan Serdar Kulbilge ise Gençlerbirliği’ne geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Huzurlu bir ortama geldim. Köklü bir kulüpte futbola devam edeceğim. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 4-5 kulüp benimle ilgileniyordu. İlk teklifi Gençlerbirliği yaptıktan sonra geriye dönüp bakmadım. 5 sezon önce Bursaspor’da oynarken Gençlerbirliği, beni almak istemişti. Ancak Fenerbahçe devreye girince tercihimi, sarı-lacivertli kulüpten yana kullanmıştım. Kısmet bugüneymiş" dedi.

Bursa Merinosspor’da futbola başlayan Serdar Kulbilge, Bursaspor, Fenerbahçe ve Kocaelispor formaları giydi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Açılış Serdar'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement