Acıpayam Belediye Başkanı Şevkan: "Hiç Kimseye Hakaret Etmedim" - Son Dakika
Yerel

Acıpayam Belediye Başkanı Şevkan: "Hiç Kimseye Hakaret Etmedim"

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, geçen ay belediye meclisinde okuduğu şiirle ilgili açıklama yaparak, hiç kimseye hakaret etmediğini bildirdi.

18.05.2011 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, geçen ay belediye meclisinde okuduğu şiirle ilgili açıklama yaparak, hiç kimseye hakaret etmediğini bildirdi.

Şevkan, yazılı açıklamasında, 2010 faaliyet raporunun reddedilmesinden sonra okuduğu şiire yer vererek, faaliyet raporunda karşı çıkılan altı maddeye yanıt verdi.

"Belediye başkanının keyfi tutum ve davranışları, belediye meclisine sık sık bilgi vermemesi, meclis üyeleriyle sık sık sürtüşmesi, belediye mevzuatına uyumda özen gösterilmemesi, ruhsatlarla ilgili sıkıntı olması, beton ürünleri fabrikasında yıllık 3 bin ton çimento ile 5 bin ton çimentoluk iş yapıldığı" iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Şevkan, şunları kaydetti:

"Faaliyet raporunun reddedilmesinden sonra belediye meclisi üyelerine karşı hakaret etmedim ve hakaret içeren şiir okumadım. Arkadaşlarıma hitaben,

(Arkadaşlar faaliyet raporunu reddettiniz, canınız sağ olsun. Beni ister sevin, ister sevmeyin. Ben sizi seviyorum ve size kesinlikle söz veriyorum. Meclis üyeliği yaptığınız dönemde sizin başkanınız olarak asla yüzünüzü kızartacak bir hareket içine girmem. Halkıma ait bir saman çöpünü benim evimde görmeyeceksiniz. Halkımın bir damla alın terini zimmetime geçirmem. Onun için sizler rahat olun. Faaliyet raporumu reddetseniz bile sizlere saygıda kusur etmem. Sizin başkanınız onurundan asla taviz vermeyecektir. Aklıma gelmişken Yusuf Hayaloğlu'nun bir şiirinden, bir bölümü sizinle paylaşmak istiyorum, tamamını internetten bulabilirsiniz) dedim. (Hatta Ahmet Kaya bunu şarkı olarak okumuştur) diyerek bir bölümünü arkadaşlarımla paylaştım. Bu şiir üzerine bir arkadaşımız, (Başkanım bu şiirde bizi mi kastediyorsun?) dedi. Ben hemen (Arkadaşlar sakın ha bu okumuş olduğum şiiri üzerinize alınmayın. Hiç kimseye hakaret etmedim. Asla sizi kastetmem. Eğer alınan arkadaşım varsa özür diliyorum) diyerek alınmamalarını istedim. "

Her şeye rağmen bir kez daha söylüyorum, ama son kez söylüyorum, şiiri okurken tüm şerefimle söylüyorum, arkadaşlarımı kastetmedim. Güya bir ay beklemişler benim özür dilemem için. Şimdi soruyorum neden özür dileyeceğim? Kendilerini kastetmediğimi defalarca anlatmama rağmen hala anlamıyorlar ve anlamak istemiyorlarsa benim yapacağım hiçbir şey kalmamış demektir. "

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Acıpayam Belediye Başkanı Şevkan: 'Hiç Kimseye Hakaret Etmedim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement