Acıpayam'da Baraj Çalışması - Son Dakika
Yerel

Acıpayam'da Baraj Çalışması

Acıpayam\'da Baraj Çalışması

Sami Soydan Sandalcık Barajı'nın su toplama havzasında kalacak köylerin iskanına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi

30.07.2013 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıpayam'da yapımına başlanacak Sami Soydan Sandalcık Barajı'nın su toplama havzasında kalacak köylerin iskanına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Talip Özkan Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Sami Soydan Sandalcık Barajı'nın yapımından Sandalcık, Yolçatı, Suçatı ve Karaismailler köylerinin etkileneceğini belirtti.

Toplantıda, köylerde yapılacak kamulaştırma ile iskan çalışmalarının görüşüleceğini ifade eden Kalkar, "Toplantının, vatandaşlarımızın ayrıntılı olarak bilgilendirilmesinin yanı sıra görüş ve önerilerin karşılıklı olarak paylaşılması noktasında son derece yararlı olacağına inanıyorum" dedi.

Toplantıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İskan Dairesi Başkanlığı Devlet Eliyle İskan Şube Müdürü Mehmet Ali Nakiboğlu ile mühendis Yurdagül Saltık ve Zorlu Enerji temsilcisi Nesim Gültekin, 5543 sayılı İskan Kanunu ve yapılacak kamulaştırma çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Acıpayam'da Baraj Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement