Acıpayam'da 'Sevgi Eli' Yüz Güldürüyor - Son Dakika
Yerel

Acıpayam'da 'Sevgi Eli' Yüz Güldürüyor

Sevgi Eli Acıpayam Şubesi Sorumlusu Nurten Elçin, Acıpayam'da 9 yıldan bu yana sayısız kişinin yüzünü güldürdüklerini söyledi.

04.02.2014 14:21  Güncelleme: 07:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Sevgi Eli Acıpayam Şubesi Sorumlusu Nurten Elçin, Acıpayam'da 9 yıldan bu yana sayısız kişinin yüzünü güldürdüklerini söyledi.

Sevgi Eli'nin "Bugün Mutlaka Hatırlanacak Biri Vardır" sloganıyla yola çıktığını dile getiren Elçin, Sevgi Eli gönüllüleri sayesinde insanların yüzlerini güldürmeye devam ettiklerini belirtti.

İhtiyaç sahibi olan ailelere yaşlısından, gencine sevgi ellerini uzattıklarını ifade eden Elçin, şöyle konuştu:

"İhtiyaç sahiplerine gıda, beyaz eşya, mobilya gibi yardımların yanında imkansızlıktan düğün yapamayan gençlere de gelinlik, damatlık ve ev eşyası yardımı yaparak mutluluk kapısının açılmasında yardımcı oluyoruz. Acıpayam'da 9 yıldan bu yana sayısız kişinin yüzünü güldürdük. Bu sürede çok geniş bir kesimden destek gördük. Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'a, Denizli Belediyesi Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız'a, Acıpayam Sevgi Eli sorumluları Kezban Karadağlı, Tülay Arman ve Gülbin Öztaş'a, esnafından memuruna kadar bizlere destek çıkan herkese teşekkür ediyoruz. Bir el de siz uzatın, bir ihtiyaç sahibini siz güldürün."

Kumafşarı beldesinde Abdurrahman Soy'a evinin yanmasından dolayı mobilya yardımı yaptırdıklarını dile getiren Elçin, şubenin salı günleri açık olduğunu, Acıpayam Aşevi yanında faaliyet gösterdiğini kaydetti. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Acıpayam'da 'Sevgi Eli' Yüz Güldürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement