Acıpayam'da Yoğun Sis, Trafiği Etkiledi - Son Dakika
Yerel

Acıpayam'da Yoğun Sis, Trafiği Etkiledi

Denizli'nin Serinhisar ve Acıpayam İlçelerinde Meydana Gelen Yoğun Sis, Görüş Mesafesini Düşürerek, Karayolunda Trafik Akışını Etkiledi.

07.02.2011 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Serinhisar ve Acıpayam ilçelerinde meydana gelen yoğun sis, görüş mesafesini düşürerek, karayolunda trafik akışını etkiledi.

Denizli- Antalya karayolunda Tavas yol ayrımından itibaren Serinhisar ve Acıpayam ilçelerinde meydana gelen sis, sabah saatlerinde görüş mesafesini yer yer 10 metrenin altına düşürürken, öğleye kadar devam eden sis karayolunda ulaşımı aksattı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü yetkileri, sis dolayısıyla karayolunda gerekli tedbirleri alındığını, trafik ekiplerin sürücüleri uyardıklarını belirtti.

Acıpayam Şoförler Odası Başkanı Fahrettin Avşar da şoförleri sisli havalarda farlarını yakmaları, yavaş ve daha dikkatli gitmeleri konusunda uyararak, şunları kaydetti:

"Acıpayam bölgesinde Yassıhüyük- Burdur makası, Kumafşarı- Gölhisar yol ayrımı, Acıpayam-Pınaryazı ve Acıpayam-Ucarı köyü sınırları içinde bu mevsimde sis yoğun oluşuyor. Bu mevkilerde özellikle iş makineleri trafiğe çıktığından azami dikkat gerekiyor."

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Acıpayam'da Yoğun Sis, Trafiği Etkiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement