Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçelileri Heyecanlandıran Çıkış: Alex'le İlgili Bombamız Var - Son Dakika
Spor

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçelileri Heyecanlandıran Çıkış: Alex'le İlgili Bombamız Var

Fener Ol kampanyasına dair açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Alex'le ilgili bir bombamız var ama onu başkanımız açıklayacak" dedi.

27.05.2019 08:42  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'ye destek amacıyla düzenlenen 'Fener Ol' kampanyasına dair açıklamalarda bulundu. Sürecin nasıl geliştiğini anlatan Ilıcalı, "Bizim amacımız kulüp ve taraftarın bütünleşmesini sağlamaktı. Şimdi bunun içinde Alex de var. Alex'la ilgili bir bombamız var ama onu başkanımız açıklayacak" dedi.

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'ye destek amacıyla düzenlenen 'Fener Ol' kampanyasına ilişkin olarak Hürriyet yazarı Ayşe Arman'a konuştu. Ilıcalı'nın sorulara verdiği cevap şu şekilde:

NASIL GELİŞTİ HER ŞEY? 'FENER OL'A SEN NASIL DAHİL OLDUN?

Yaklaşık iki ay önce Ali Koç tarafından kulübe davet edildim. Başkanımız geldiği ilk günden itibaren "Kulübe nasıl katkı sağlarım?" diye kafa yoruyor. Yönetimle beraber ciddi çalışma içindeler. Beni davet etmeleri çok mutlu etti. Herhalde bir medya gücümün olması ve halk tarafından da sevilen bir kişilik olduğumun düşünülmesi bu çağrıya sebep oldu.

KANALINI KAMPANYAYA AÇMA TEKLİFİ SENDEN Mİ GELDİ?

"Sen ne yapabilirsin bu konuda?" diye sordular. Düşünmek için 15 gün süre istedim. Yaratıcı ekibimizle kafa patlattık, 'Win Win' projesini sunduk. Fener Ol'a katkı sağlamak için geliştirdiğimiz bir yan proje. "İkinci bir proje yaratayım ki, ekstra kaynak sağlayalım!" dedim. Ve bunu TV 8'de başlattık. 'Win Win', taraftarın parayla satın alamayacağı ödüllerin yer aldığı bir proje. Takımla deplasmana gitmekten Ali Koç'la yemeğe kadar birçok ödül var. Hem kulüp hem de taraftar kazanıyor. 20 günlük projenin son haftasındayız. İki kanaldan götürüyoruz şu anda. Birincisi, efsane bir forma satıyoruz. İkincisi de SMS atarak katkı sağlamak. SMS yoluyla yüzlerce ödülden birini kazanma şansına da sahip olabiliyorlar. Bizim amacımız kulüp ve taraftarın bütünleşmesini sağlamaktı. Şimdi bunun içinde Alex de var. Alex'le ilgili bir bombamız var ama onu başkanımız açıklayacak.

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçelileri Heyecanlandıran Çıkış: Alex'le İlgili Bombamız Var

O ZAMAN GERİ SAYIM BAŞLADI YANİ, EN ÖNEMLİ ÜÇ GÜNE GİRİLİYOR

- Evet öyle. Şu ana kadar TV8 ekranlarında 5- 6 saatlik iki canlı yayın yaptık. Birincisine sağ olsun Cem (Yılmaz) koşa koşa geldi. İkincisine da Beyaz... Bunun dışında da katılan çok değerli ünlülerimiz var. Ben hayatımda hiç böyle bir şey görmedim, kime "Alo" desek, uçarak geliyor. "Ben gelememem, kusura bakmayın" diyen hiç duymadım. Herkes gönüllü. Müthiş bir sivil dayanışma. Dahası sadece Fenerliler değil, destekleyen Galatasaraylılar ve Beşiktaşlılar da var. Neticede Fenerbahçe Türkiye'nin bir zenginliği.

ŞİMDİ NELER OLACAK?

- Çok önemli üç gün bizi bekliyor. 27-28-29 Mayıs... 28'inde Star TV'de bir yayınımız var. Ferit Şahenk, "Yapabileceğim ne varsa, ben de yaparım!" demişti tereddütsüz. Biz de ondan bir gece istedik. Star TV'de 28'si gecesi özel bir yayınımız var. Çeşitli sürprizlerimiz olacak. Sonra 29'unu sosyal medya günü ilan ediyoruz.

Çünkü ülkemizin ekonomik şartları, kulüplerin bugün bizim hayal ettiğimiz futbolcularla buluşabilmesi için gelirleri yeterli değil. Avrupa kupalarında mücadele eden, başarılı bir takım kurulmak isteniyorsa çok ciddi bir bütçe gerekiyor. Bu bütçe de normal şartlarda oluşamıyor Türkiye'de. Bunun en önemli sebebi, gelir kaynaklarının belli seviyede olması. İkinci neden -Fenerbahçe kulübüyle ilgili- zamanında yapılan operasyonel saldırıların da etkisiyle, kulüp çok ciddi derecede borçlanmış durumda.

YANİ ASLINDA ALİ KOÇ GELDİĞİNDE ZANNETTİĞİNDEN DAHA FAZLA BİR BORÇLA MI KARŞILAŞTI?

Öyle tahmin ediyorum. İnsanlar bir şeyi gözden kaçırıyor: Dünyada bir takım tuhaf adamların başka ülkelerde kulüpleri olduğunu görüyorsun. Abramoviç mesela. "Vay be! Abramoviç geldi, Chelsea'yi uçurdu!" diyorsun. Burada çok önemli bir ayrıntı var. Abramoviç, Chelsea Kulübü'nün sahibi. Yani o yüksek bütçeli takımların hepsinin bir 'sahibi' var. Şirket de olabilir, şahıs da. Bugün Abramoviç bir para yatırınca, o parayı belki ikiye, belki üçe katlayacak. Fenerbahçe'ye ödenen hiçbir kuruş ise geri alınamayacak. Bu konuda Ali Koç dünya tarihine geçmiş olabilir.

Acun Ilıcalı\'dan Fenerbahçelileri Heyecanlandıran Çıkış: Alex\'le İlgili Bombamız Var

Son Dakika Spor Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçelileri Heyecanlandıran Çıkış: Alex'le İlgili Bombamız Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • 25: ACUN EFENDİ KAFANI BİRAZDA MEMLEKETİN İÇİN YORSAYDIN . 0 0 Yanıtla
  • Ok: Yönetime girmenin hazırlıklarınımı yapıyo acaba ) kanalıda satıyo 0 0 Yanıtla
  • Maykıl: Acun Fenerbahçeyede el attı 0 0 Yanıtla
  • Aslan Aslan: Bu acun GS dusmanidir izlemeyin bunun purogramlarini bunun arkasinda hangi mafyalar var 0 0 Yanıtla :..: BEN VARIM KARDEŞ ARKASINDA Bİ SIKINTIMI VAR 0 1 Hemşinli: GS düşmanı olduğu için izliyoz zaten hırt. 0 0
  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.


Advertisement