Acun Ilıcalı'dan MasterChef yarışmasıyla ilgili sürpriz video - Son Dakika
Magazin

Acun Ilıcalı'dan MasterChef yarışmasıyla ilgili sürpriz video

Acun Ilıcalı, TV8'de ekrana gelen MasterChef yarışmasını yeni sezonunun jüri üyelerini sosyal medya hesabından yayınladığı video ile tanıttı. MasterChef yarışmasına yeni sezonda jüri olarak Danilo Zanna katıldı.

30.07.2019 22:54  Güncelleme: 23:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acun ılıcalı, MasterChef yarışmasının yeni sezonuyla sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Acun Ilıcalı yarışmanın takipçilerine sürpriz yaparak İtalyan şef Danilo Zanna'nın jüri üyeliğine getirildiğini duyurdu.

MASTERCHEF JÜRİSİ DEĞİŞTİ

Geçen sezon TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasının jürisi değişti. Geçen sezon juri üyesi olan Hazer Amani'ninyerine İtalyan şef Danilo Zanna getirildi.

Acun Ilıcalı'dan MasterChef yarışmasıyla ilgili sürpriz video

MEHMET YALÇINKAYA KİMDİR?

Mehmet Yalçınkaya, 1988'de orta öğrenimini bitirerek başlamış olduğu mesleki kariyerinde Türkiye'nin üst düzey tesislerinde görev aldı. 2004 yılında İstanbul Yemek Akademisinde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitim aldı. 2005 yılında Amerika' nın ünlü gurme dergisi "CULINARY" de Trend Chef olarak biyografisi ve spesiyalleri yayınlandı. Yine 2007 yılında aynı derginin internet sitesinde spesiyalleri biyografisi yayınlandı. Mehmet Yalçınkaya Almanya'nın Erfurt şehrinde, dört yılda bir yapılan 2008 IKA OLİMPİYADE DER KÖCHE A kategorisinde bronz madalya alarak dünya üçüncüsü oldu. Türk mutfağı ile ilgili çeşitli fuar, festival ve yarışmalarda madalya, şilt ve sertifikalar kazandı. Halen uluslar arası yemek yarışmalarında ülkemizi temsil etmektedir. Farklı tatların buluşması olan "Fusion Mutfak" akımını yapmış olduğu çalışmalar sonucu Türkiye' de ilk uygulayan cheflerden biridir. Yalçınkaya, 2007 yılında Türkiye'de ilk olarak Banquet servislerinde minimalist ve butik bir çalışma olan kişiye özel servis konseptini geliştirdi.

Acun Ilıcalı'dan MasterChef yarışmasıyla ilgili sürpriz video

Mehmet Yalçınkaya, 2008 yılında, EUROTURKCHEFS CULINARY TEAM adlı takımı kurdu. Uluslararası yarışmalarda yarışan takımın kaptanlığını yaptı. 2009 yılında özel bir istekle Katar Başbakanlığı Konutları ve özel yatla( Al Mırgab) dünya turuna cıktı Burada yaptığı çalışmalarda 1 Mıchelın yıldızlı Chef olan Fransız Carlos Marshal ile Katar Başbakanlığı bünyesindeki konutlarda İtalya, Fransa da çalışmalarda bulundu. 2010 yılında Heds Grup/ Türkiye Cumhuriyeti Turizm Bakanlığı bünyesinde gastronomi workshopları gerçekleştirmiş aynı zamanda Berlin Film Festivali, Grune Woche I.T.B Turizm Fuarı dahil bir çok İnternationel organizasyonun gala yemeklerini verdi. 2012 yılında Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Direktörü olarak Dünya Aşçılar Olimpiyatlarında dünya ikincisi oldu. Yalçınkaya hakkında 2013 yılında Al monitör yazarı Californiya Üniversitesi Öğretim Üyesi Pınar Tremblay tarafından Inno Turkısh Cusine adlı makale yayınlandı.

Acun Ilıcalı'dan MasterChef yarışmasıyla ilgili sürpriz video

SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

1971'de İstanbul'da dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye'de kaldı. Ardından Avusturalya'ya taşındı. Restorancılığa annesinden aldığı eğitimler ile başladı. Uzun yıllar annesinin yanında çalışan Somer Sivrioğlu, öğrendiklerinin üzerine her geçen gün eklemeler yaptı. 25 yaşında kuzeni ile birlikte Sydney'de restaurant açtı. Köşe yazarlığı da yapan Somer Sivrioğlu , ayrıca radyo programı olan Lezzete Yolculuk'u sundu. En iyi et, en iyi restorant, en iyi lezzet ödülü gibi birçok dalda ödül aldı.

Acun Ilıcalı'dan MasterChef yarışmasıyla ilgili sürpriz video

DANİLO ZANNA KİMDİR?

Danilo Zanna, 15 Nisan 1982 tarihinde İtalya'nın Prato kentinde dünyaya geldi. Ailesinin aşçılık maharetlerini kendisini aktarmayı başaran Danilo Zanna, bir süre sonra İtalyan mutfağında yetkinlik sahibi oldu. Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra Türkiye'ye yerleşmeye karar veren Zanna, kendisine bir restoran açmıştır. Zahide Yetiş'in programında şeflik yapmaya başlayan Danilo Zanna, Türkçe'yi kendisini ifade edecek kadar öğrendikten sonra Planet Mutfak Kanalında 'İtalyan İşi' adında bir program sunmaya başlamıştır. Bir erkek çocuk sahibi olan Danilo Zanna, bir dönem ATV ekranlarında da yer alan Elin Oğlu programında İtalyan kimliğiyle yer almıştır. Görümce isimli sinema filminde de yer almıştır.

Acun Ilıcalı'dan MasterChef yarışmasıyla ilgili sürpriz video
Acun Ilıcalı\'dan MasterChef yarışmasıyla ilgili sürpriz video

Son Dakika Magazin Acun Ilıcalı'dan MasterChef yarışmasıyla ilgili sürpriz video - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Batman Petrolspor: Masterchef, survivor gibi programları denk gelince ben de izliyorum ama hep kurgu geliyor. Sadece bu programlar değil televizyon kendisi uyuşturucu gibi. Acun da bu seviyeye nasıl geldi, kimler destekledi soru işareti. 0 0 Yanıtla
  • vatansever: acun hep lay lay lom işler yapıyorsun büyük paralar kazanıyorsun birazda vatan içi çalış örneğin mite personel bul ve yetiştir. mit yeni bina yapıyor etimesgut , bağlıcacaya çok büyükmüş bir sürü personeli ihtiyacı var. cemat ve çeteye bulaşmamış dergahlardan eğitim almamış insanlarımızdan bul yetiştir . ülkeyi yok olmaktan kurtar. bu işi sen başarırsın çok zeki ve yeteniklisin bu ülkenin sana ihtiyacı var. 0 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: ALİ EFENDİ YOK OLDU ŞİMDİ DE ACUN ÇIKTI....BU ADAM NE VERGİ VERİR BİLEN VARMI?? 0 0 Yanıtla
  • Evde kalmış Serkan : Acunu kim zengin yaptı ona bakmak gerek 0 0 Yanıtla
  • mehmet: foxun sahibi mordak dahamı iyi ülkede kim katkı yapıyosa helal olsun acun iyi 0 0 Yanıtla
  • Evde kalmış ezgi: Şu acun çok sinsi,yapmacık geliyor. 0 0 Yanıtla KAKARAKİKİRİ : MRB EZGİ HANIM . 1 0 Zeynep: Kesinlikle öyle..Kimse onun televizyonunu seyretmesin, batsın kaybolsun ortadan 1 0

Advertisement