Acun Ilıcalı'nın Damadı Efe Ceyhun Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Acun Ilıcalı'nın Damadı Efe Ceyhun Kimdir?

Acun Ilıcalı, kızı Banu Ilıcalı'yı Efe Ceyhun ile evlendirdi. Peki Acun Ilıcalı'nın damadı, Efe Ceyhun kimdir? Efe Ceyhun'a dair çok fazla bir bilgi bulunmuyor.

26.09.2016 10:43  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, dün akşam Swiss Otel'de büyük kızı Banu IIıcalı'yı evlendirdi. Sürpriz düğün kadar Acun'ın damadı Efe Ceyhun merak konusu oldu. Peki kimdir damat Efe Ceyhun, kızı ile olan aşkı nasıl başladı?

ÜNİVERSİTEDE TANIŞTILAR

Soruların yanıtları merak konusu olurken Acun Ilıcalı'nın esrarengiz damadına dair çok fazla bilgi bulunmuyor. Banu Ilıcalı ile Efe Ceyhun'ın üniversiteden tanıştıkları ve aşklarının evlilik ile noktalandığı biliniyor.

DAMAT DİJİTAL PAZARLAMA UZMANI

Damat Efe Ceyhun, Kabataş Erkek Lisesi'nin ardından Marmara Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversite'sinde eğitim gördü. Sosyal medya hesaplarını da gizli tutan Efe Ceyhun şu an Türk Telekom'da dijital pazarlama uzmanı olarak görev yapıyor.

BANU ILICALI VE ANNESİ

Banu Ilıcalı, Acun Ilıcalı'nın Seda Başbuğ ile olan evliliğinden 1990 yılında dünyaya gelmişti. Genç görünümüyle tanınan 47 yaşındaki Acun Ilıcalı'nın en büyük kızının 26 yaşında olması duyanlarda şaşkınlık yarattı. Öte yandan Acun kızı Banu Ilıcalı'yı medyadan uzak yetiştirdiği için kendisi hakkında çok detaylı bilgiler bilinmiyor.

Acun Ilıcalı\'nın Damadı Efe Ceyhun Kimdir?

Son Dakika Magazin Acun Ilıcalı'nın Damadı Efe Ceyhun Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement