Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye'nin ne zaman başlayacağını açıkladı - Son Dakika
Magazin

Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye'nin ne zaman başlayacağını açıkladı

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor Türkiye'nin ne zaman başlayacağı belli oldu. 'Gel Konuşalım' programında Survivor ile ilgili detayları anlatan Acun Ilıcalı, heyecanla beklenen yarışma programının şubat ayında ekranlarda olacağını duyurdu.

07.01.2020 23:15  Güncelleme: 00:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekranların sevilen yarışma programları arasında yer alan Survivor 2020 için İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'da seçmelerin başladığı duyuruldu.

Sahibi olduğu TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programında konuşan Acun Ilıcalı, Survivor'la ilgili detayları dile getirdi. Başarılı televizyoncu, heyecanla beklenen yarışmanın şubat ayında ekranlarda olacağını duyurdu.

UĞUR PEKTAŞ SURVİVOR 2020'DE OLACAK MI?

Şubat 2020'de başlayacak 'Survivor'un yeni sezon yarışmacıları arasında ilk belli olan isim oyuncu Ersin Korkut oldu. Acun Ilıcalı, Survivor'ın ilk şampiyonu Uğur Pektaş'ın ise yüzde 90 ihtimalle 2020 kadrosunda yer alacağını söyledi.

Sevilen yarışma, bu yıl Ünlüler-Gönüllüler olarak iki takım halinde oynanacak.

GEÇTİĞİMİZ YIL YUSUF KARAKAYA ŞAMPİYON OLMUŞTU

Geçtiğimiz yıl Türkiye- Yunanistan olarak iki farklı ülke yarışmacılarının performans sergilediği programda, Yusuf Karakaya şampiyonluk ipini göğüslemişti.

Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye\'nin ne zaman başlayacağını açıkladı

Son Dakika Magazin Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye'nin ne zaman başlayacağını açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Harun: İzleyin işsizler. Hiçbir bölümü kaçırmayın. Zıplatın reytingleri. Şeymanın tatil paraları, nafakası çıksın. Ama kurandan iki tane ayet ezberleyin desek zor gelir. 18 11 Yanıtla HÜSEYİN mercan: sen izleme 1 8
  • Harun: Acun ılıcalı Türk televizyon tarihindeki en büyük felakettir. TV8i satın aldığında ilk yaptığı şey haber bültenini kaldırmak oldu. Türk milletine bilgi, kültür, aydınlanma gerekmez diyor. Amerikan formatlı yozlaştırıcı uyutucu programları getirip dayıyor. Bizim halk bunlara yöneliyor. Acun da servetine servet katıyor. Çok yazık. 22 3 Yanıtla
  • Turgut : sedayıda götür bari her yerden çıkıyor orada yemek programı yapar :) 24 0 Yanıtla Pınar: Acun lütfen gel konuşalım ekibinide götür orada lazım olur gereksizler 15 0 rintintin: Hatta eski eşi Nihatıda götürsün.. 7 0 Meksikalı : gel konuşalım ekibinide götürsün çok gerekli lütfen :) 7 0 BIKTIK YA: serdar severi unutmasın çok lazımdı 4 0
  • Aynen : Tüm ortadoğu ve dünya bu haberi bekliyordu,içimizdeki hayal dünyasında gezen sazanlarda elbet.. 11 3 Yanıtla
  • sakaryali: tv8 de ne var diye bile bakmiyorum sacma sapan yarismalara vakitmi harcicam 12 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement