Acun Ilıcalı, Vedat Muriç ile Falcao'yu karşılaştırdı: Vedat her şekilde gol atabilecek bir oyuncu - Son Dakika
Spor

Acun Ilıcalı, Vedat Muriç ile Falcao'yu karşılaştırdı: Vedat her şekilde gol atabilecek bir oyuncu

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Vedat Muriç ile Galatasaray'ın dünya yıldızı Falcao ile karşılaştırdı. Ilıcalı, "Vedat yukarı doğru çıkıyor, Falcao zaten yukarıda. Burada soru işareti olan; Vedat, Falcao'nun seviyesini geçebilecek mi, geçemeyecek mi? Vedat her şekilde gol atabilecek bir oyuncu." dedi.

22.09.2019 16:40  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe- Ankaragücü maçının ardından Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"Şu anda Fenerbahçe'nin mevcut durumu itibariyle bu takımın kurulmasını mucizedir. Fenerbahçe'de zor bir maddi durum var, rahatlama yok. Yönetim, elinden geldiğinde çok iyi bir kadro kurdu. Benim gözümde bu takımın kurulması mucize. Muriç, Kruse, Emre, Garry'i şu anki ekonomik şartlarda Fenerbahçe'ye getirmek büyük iş. Yönetim üzerine düşeni tamamen yaptı, taraftar da bunun farkında var ve müthiş bir destek var.

Acun Ilıcalı, <a class='keyword-sd' href='/vedat-muric/' title='Vedat Muriç'>Vedat Muriç</a> ile <a class='keyword-sd' href='/falcao/' title='Falcao'>Falcao</a>'yu karşılaştırdı: Vedat her şekilde gol atabilecek bir oyuncu

"FALCAO İLE VEDAT'IN İKİSİ DE AYRI EKOLDE FUTBOLCULAR"

Falcao için Galatasaray yönetimini kutluyorum, çok önemli bir transfer. Atletico Madrid'de oynadığı zaman aşırı zevk aldığım, hayranlık duyduğum bir futbolcuydu Falcao. Falcao ile Vedat'ın ikisi de ayrı ekolde futbolcular. Vedat yukarı doğru çıkıyor, Falcao zaten yukarıda. Burada soru işareti olan; Vedat, Falcao'nun seviyesini geçebilecek mi, geçemeyecek mi? Bunu zaman gösterecek. Vedat her şekilde gol atabilecek bir oyuncu, kontratakta da atar, iki ayağını da iyi kullanıyor.

Acun Ilıcalı, Vedat Muriç ile Falcao'yu karşılaştırdı: Vedat her şekilde gol atabilecek bir oyuncu

"FENERBAHÇE'NİN SAVUNMASI ŞU ANDA KIRMIZI ALARM VERİYOR"

Fenerbahçe sezon başından bu yana ilk maçta skor avantajını yakaladı ve 5 gole gitti. O maçtan sonra da rahat rahat kontratak oynayamadı ve Fenerbahçe'nin bu gücü de var. Açıkça şunu da söyleyebilirim, Fenerbahçe'de savunma şu anda kırmızı alarm veriyor. Tek kelime ile durum bu. Futbolda maç oynama kondisyonu kadar önemli bir şey yok."

Acun Ilıcalı, Vedat Muriç ile Falcao\'yu karşılaştırdı: Vedat her şekilde gol atabilecek bir oyuncu

Son Dakika Spor Acun Ilıcalı, Vedat Muriç ile Falcao'yu karşılaştırdı: Vedat her şekilde gol atabilecek bir oyuncu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Gogo: Vedat kim falcao kim yan yana bile anılmaz 15 7 Yanıtla
  • Azo: Onun golcülüğü senin televizyonculuğun gibi... 13 2 Yanıtla
  • Bayram incu: Acun kim parası olan konuşuyor futb bilgisi bu kadar Vedat murici ne kadar şisurseni boş ilerleyen haftalarda göreceğiz 8 5 Yanıtla
  • Gsli : Cahilde para olursa kendini padişah sanmaya başlar. Sen ne anlarsın futboldan 9 3 Yanıtla
  • Baba01: Şike sürecinde ağzını bıçak açmadı şimdi vedat ile falcaoyu kıyaslıyor iki sene önce bu adam PTT 1.ligde oynuyordu ne ara kıyaslanır oldu 4 5 Yanıtla
  • Acur: Acunda kafa yok.sacmaliyor.... 5 4 Yanıtla
  • TR: Televizyonculugin kadar futbol anlaysinda berbat evladim 5 4 Yanıtla
  • Gs: Falcao dediğin adam dünya yıldızı. Vedat ise daha yılfız değil 5 4 Yanıtla bilibliluo: aynen dünya yıldızı be vay be siz kaçınsınız gs kümeye 0 0
  • Ertaç: Futbol kim sen kim ? 4 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement