Acun Medya Çerkezköy'de Yetenek Avına Çıktı - Son Dakika
Yerel

Acun Medya Çerkezköy'de Yetenek Avına Çıktı

Acun Medya Çerkezköy\'de Yetenek Avına Çıktı

O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmalarının Çerkezköy seçmeleri saat 12.30 ile 19.30 arasında Çerkezköy Golden Palas Hotel'de gerçekleşti.

31.08.2012 11:12  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmalarının Çerkezköy seçmeleri saat 12.30 ile 19.30 arasında Çerkezköy Golden Palas Hotel'de gerçekleşti. 3 Jürinin yer aldığı ön elemelerde renkli dakikalar yaşanırken, jüri üyeleri her yarışmacının performansını da tek tek kamera yardımıyla kayıt altına aldı.

Acun Medya'nın sahibi olduğu yarışma programlarına katılacak adayların ön elemesine Acun Ilıcalı ve tanınmış simalardan oluşan jüri üyeleri katılmazken, jüri koltuğunda Acun'un ekibinden Günçağ Kırım, Çağrı Fazıloğlu ve Mustafa Çetinkaya yer aldı. Yapılacak ön elemelerin ardından ise, yetenek kategorisinde başarılı olan adaylar Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'dan oluşan jürinin karşısına çıkacakken, sesleri ile birçok kişiyi eleyen yarışmacılar da Hadise, Hülya Avşar, Murat Boz ve Mustafa Sandal'ın jüri üyeliğini yaptığı elemelerde ter dökecek.

Yarışma için Tekirdağ genelinden Acun medya'nın resmi sitesine yaklaşık 50 başvuru olurken, seçmelerin o an olduğunu duyarak Hotele koşanlar da kayıt yaptırarak jüriyi etkilemek için büyük bir çaba sarf etti. Seçmelerin ise Tekirdağ'da yapıldığını sanan pek çok kişinin de Çerkezköy yerine Tekirdağ merkezdeki başka bir hotele gittiği öğrenildi.

Genel olarak gençlerin yoğun ilgi gösterdiği seçmelerde ise, en fazla katılım O Ses Türkiye Yarışması'na oldu. Yarışmaya ilk kez katılanların yanı sıra, 2'inci kez de katılanlar olurken daha önceki elemelere gelerek büyük jüri karşısından son anda dönen isimler de seçmelerde yer aldı.

Yarışmalardan hangisine katılacakları konusunda ilk olarak jüriyi bilgilendiren adaylardan 16 yaşındaki Merve Ak, Muratlı'dan katıldığı O Ses Türkiye seçmelerinde heyecanlanarak seslendireceği şarkıyı unutmasının ardından jürinin bulunduğu salondan kısa süreliğine ayrıldı. Sesinin heyecandan titrediğini kaydeden Ak, 15 dakika sonra tekrar jüri karşısına girerek Gökhan Kırdar'ın Yerine Sevemem adlı eserini seslendirdi.

Ses yarışmasının önceki sezonunda birçok elemeyi geride bırakarak,

ekranlardaki seçmelere kadar ilerlemeyi başaran 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Mert Can Türkeri, şansını tekrar denemek üzere katıldığı ön elemelerde Nev'in Elbet adlı eserini seslendirdi. Bu arada 10 seneden bu yana müzikle uğraşan Türkeri'nin yarışmaya veda etmesinin ardından jüri üyelerinden Hadise büyük üzüntü yaşamıştı.

Aynı sınıfta okuyan ve 13 yaşlarında olan Arda Ecevit ve Gaye Kocabaş hem birlikte gerçekleştirdikleri taklit hem de bireysel şarkı performanslarıyla jüriye eğlenceli dakikalar yaşattı. Ecevit Halil Sezai'nın popüler bir eserini ünlü sanatçının taklidi ile seslendirirken, kostümüyle bir uyum içerisinde olan Kocabaş ise Hürrem Sultan'ın taklidini yaptı. Bir skeç şeklinde de ilerleyen taklitte, küçük Ecevit taktığı atkısıyla Yeşilcam'ın unutulmaz isimlerinden Kadir İnanır'ın taklidi ile de yeteneğini gösterdi.

Tekirdağ il merkezinden yarışmaya katılan 21 yaşındaki Faruk Küçükgaca Orhan Ölmez'in 'Seni Seviyorum' adlı şarkısıyla jüriyi büyülerken, sesinin ünlü sanatçı Orhan Ölmez'e olan benzerliğiyle de büyük dikkat çekti.

Yarışmaya atkılan her adayın iletişim bilgileri alan jüri üyeleri, başarılı olan adaylara 2 hafta sonra dönüş yapılacağını kaydetti. Ön elemeyi geçen adaylar, 2'inci bir eleme karşısında ter dökecek.

31.08.2012 10: 35: 02

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Acun Medya Çerkezköy'de Yetenek Avına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement