Acun'un Vedası 'Tamamen Duygusal' - Son Dakika
Medya

Acun'un Vedası 'Tamamen Duygusal'

Acun\'un Vedası \'Tamamen Duygusal\'

Acun Ilıcalı'nın yıllardır çalıştığı Show TV'yle ipleri koparmasının arkasından maddiyat çıktı.

24.07.2012 08:46  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV'den 47 milyon alacağı bulunan Acun Ilıcalı'nın yıllardır çalıştığı şirketle ipleri kopardığı öne sürüldü. Star TV ile görüşen Ilıcalı'ya atv'den de teklif geldiği öğrenildi.

Yaptığı bütün yarışma programları reyting rekorları kıran ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın, 1996 yılından beri çalıştığı Show TV'den ayrılma karar kararı alması televizyon dünyasına bomba gibi düştü.

Her yıl pek çok kanaldan transfer teklifi alan ancak sonunda yine yuvası gibi gördüğü Show TV'de kalan Ilıcalı, bu kez ise ayrılık konusunda kararlı gibi görünüyor. Ilıcalı'nın satış aşamasında olan Show TV'den yaklaşık 26 milyon dolar (47 milyon TL) alacağı olduğu konuşuluyor. Bu yıl alacaklarının yanı sıra 2011 yılından kalan toplam 80 bölümlük tutarla ilgili kendisine ödeme yapılmaması Ilıcalı'yı ipleri koparma noktasına getirdi. Kanalla arasında iplerin koptuğunu doğrulayan Ilıcalı, artık Show TV'de kalmasının çok zor olduğunu belirtti.

MARMARİS'TE GÖRÜŞTÜLER

Show TV ile yaşadığı mali sorunlar sık sık gündeme gelen Ilıcalı'nın Doğuş Yayın Grubu tarafından satın alındıktan sonra yeni yılda büyük bir atağa geçen Star TV yönetimiyle görüştüğü öğrenildi. Ancak Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü Cem Aydın'la Marmaris'te görüşen Ilıcalı'nın peşinde atv'nin de olduğu ifade edildi. Ilıcalı ise hangi kanala transfer olacağı konusunda henüz kesin bir karar vermediğini açıkladı. Ilıcalı'nın Star TV'ye daha yakın durduğu belirtiliyor.

SERVETİ EN AZ 50 MİLYON TL

Acun Ilıcalı 1996'da ayda 200 lira maaşla spor - magazin programı Televole'de muhabir olarak başladığı televizyon dünyasında büyük bir servetin sahibi oldu. 50 milyon liranın üzerinde bir servete sahip olduğu hesaplanan Acun Ilıcalı bu yıl açıklanan 2011 vergi rekortmenleri listesinde de 2.8 milyon lira gelir vergisiyle 62'nci oldu.

Ilıcalı'nın mal varlığı, boşanma sürecine girdiği eşi Zeynep Yıldırım'ın servetin yarısını istemesiyle gündeme geldi. Kasım 2010'da açılan boşanma davası dilekçesinde yer alan mal varlıkları Ilıcalı'nın 50 milyon 750 bin liralık bir serveti olduğunı ortaya koyuyordu.

2010'un son günlerinde de Show TV'nin sahibi Çukurova Grubu'nun Acun Ilıcalı'ya 26 milyon civarı alacağına karşılık Digitürk'ten yayın yapan Show Plus'ı önerdiği iddia edilmişti.

Ilıcalı, geçen yıl ağustosta 7 milyon dolara yakın bir fiyata Limak Holding'in patronu Nihat Özdemir'in 9 kişilik Cessna Citation XLS uçağını satın aldı. Ilıcalı bu yıl haziranda da Absolute marka teknesini satarak yaklaşık 7 milyon dolara 24 metrelik İtalyan Azimut 82 motor yat aldığı gündeme geldi. Ilıcalı'nın reklam filmi için de Vakıfbank'tan 1 milyon TL aldığı iddia edildi.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Medya Acun'un Vedası 'Tamamen Duygusal' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 15:50 "İsrail'in başkenti neresidir?" sorusuna verdiği cevapla sunucuyu hayrete düşürdü

    Bir programda sunucunun, konuğuna yönelttiği "İsrail'in başkenti neresidir?" sorusuna aldığı cevap sosyal medyada çok konuşuldu. Soruya bir türlü yanıt alamayan ve konuğun anlamadığını zanneden sunucu, çok geçmeden karşısındaki kişinin soruyu anlamamazlıktan geldiğini fark etti.

  • TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, Mayıs Ayında Dijital Telif Konusunu Ele Alacak
    11:19 TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, Mayıs Ayında Dijital Telif Konusunu Ele Alacak

    TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, komisyonun 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle ara verdiğini ve mayıs ayı başında ilk toplantısını dijital telif konusuyla yapacaklarını açıkladı. Yayman, Türkiye'deki telif yasasının güncellenmesi gerektiğini belirterek, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü ve diğer paydaşlarla görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Komisyonun, içerik üreticilerinin taleplerini dikkate alarak dijital telif konusunu ele alacağı vurgulandı.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı'na gazeteci Erdem Sevgi atandı
    18 Nis Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı'na gazeteci Erdem Sevgi atandı

    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden sorumlu Başkan danışmalığına atanan Erdem Sevgi, gazetecilik kariyerinin ardından bu göreve getirildi.

  • Yapay Zekanın Habercilik Mesleğine Uyarlanması İçin Norm Arayışı Sürüyor
    18 Nis Yapay Zekanın Habercilik Mesleğine Uyarlanması İçin Norm Arayışı Sürüyor

    Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hediyetullah Aydeniz, enformasyon düzensizliği sorununa karşı medyadaki yapay zeka temelli değişime dikkati çekerek, Avrupa Konseyi'nin 2017'de hazırladığı 'Enformasyon Düzensizliği' raporundan öne çıkan unsurları paylaştı. Aydeniz, yapay zekanın habercilik mesleğine nasıl uyarlanacağına dair norm arayışının sürdüğünü belirtti ve Anadolu Ajansı'nın Medyada Yapay Zeka Etik Kullanım Rehberi'ni yayınladığını ifade etti. Ayrıca, enformasyon düzensizliği sorununa çözüm olarak Anadolu Ajansı Teyit Hattı gibi örneklerin ortaya çıktığını ve habercilik sektörünün bu yeni mesleki pratiklere adapte olduğunu vurguladı.

  • Halil İbrahim İzgi'nin 'Filistin Defteri' eseri yayımlandı
    18 Nis Halil İbrahim İzgi'nin 'Filistin Defteri' eseri yayımlandı

    Halil İbrahim İzgi'nin Filistin konusunda kaleme aldığı yazılar, 'Filistin Defteri' adlı eserde bir araya getirildi. İzgi, Filistin defterini hayatın farklı anlarını kaydettiği ve kendini aradığı bir eser olarak tanımladı. Eserde, İsrail'in Filistin'de yaptıkları ve Filistin meselesinde insanlığın üzerine düşen görevler ele alınıyor. İzgi, medyanın baskılarından kurtulan dünyanın kendi sesini duymaya başladığını belirtti.

  • AA Genel Müdürü: Gazze'de 2,3 milyon kişi yerinden edildi, 140 meslektaşımız hayatını kaybetti
    17 Nis AA Genel Müdürü: Gazze'de 2,3 milyon kişi yerinden edildi, 140 meslektaşımız hayatını kaybetti

    Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, İsrail'in Gazze'de işlediği savaş suçlarını ortaya koyan 'Kanıt' belgeselinin gala gösteriminde yaptığı konuşmada, Gazze'de 2,3 milyon kişinin yerinden edildiğini ve 140 meslektaşın hayatını kaybettiğini söyledi.

  • Gaziantep Valisi Kemal Çeber, AA Gaziantep Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti
    17 Nis Gaziantep Valisi Kemal Çeber, AA Gaziantep Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti

    Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Anadolu Ajansı (AA) Gaziantep Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette, AA'nın bölgenin gelişimine katkılarından dolayı teşekkür eden Vali Çeber, AA personelini de bilinçlendirici çalışmalarından dolayı tebrik etti. AA Gaziantep Bölge Müdürü Kerem Kocalar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ve İl Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Turan da hazır bulundu.

  • Türkiye'de En Popüler Dijital Akış Platformları
    17 Nis Türkiye'de En Popüler Dijital Akış Platformları

    Son yıllarda DVD'ler, yerini dijital akış platformlarına bırakmış durumda. Türkiye'de hızla yaygınlaşan dijital akış platformları arasında en popüler olanı yüzde 38 pazar payıyla BluTV oldu. İkinci sırada yüzde 27 pazar payıyla Netflix yer alırken, Amazon Prime Video yüzde 19 pazar payıyla üçüncü sırada yer aldı. Disney+ ve MUBI ise daha küçük pazar paylarıyla listeye dahil oldu.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    16 Nis Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.


Advertisement