Adala'da 23.şeftali Şenliği Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Adala'da 23.şeftali Şenliği Başlıyor

Adala\'da 23.şeftali Şenliği Başlıyor

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Adala Mahallesi’nde düzenlenen ve 2 gün 3 gece devam edecek olan geleneksel 23. Adala Şeftali Şenliği yarın başlıyor.

20.07.2017 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Adala Mahallesi'nde düzenlenen ve 2 gün 3 gece devam edecek olan geleneksel 23. Adala Şeftali Şenliği yarın başlıyor.

Salihli Belediyesinin kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediği Geleneksel 23. Adala Şeftali Şenliğinde birbirinden özel sesler sahne alacak. 21 Temmuz Cuma günü başlayacak olan festivalin ilk gününde Coşkun Kandaş ve Ece Alkan sahne alırken, 2. gününde Gaye Aksu, şenliğin final günü olan Pazar günü ise Türk Halk Müziği'nin sevilen seslerinden Sümer Ezgü sahne alarak izleyenlerle buluşacak.

Geleneksel hale getirilen şenlikler ile vatandaşlarla buluşma imkanı bulduklarını söyleyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Salihli Belediyesi olarak asli görevlerimiz dışında kültürel ve sosyal belediyeciliğe de önem veriyoruz. Düzenlediğimiz sosyal etkinlik ve şenlikler ile vatandaşlarımızı günlük hayatın stresinden bir nebzede olsun uzaklaştırarak onların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Adala'da düzenlediğimiz 23. Şeftali Şenliklerine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz " şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adala'da 23.şeftali Şenliği Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement