Adalet Bakanı Gül, Enis Berberoğlu'nun Tahliyesiyle İlgili Konuştu: Türk Yargısı Bağımsız Kararını Vermektedir - Son Dakika
Güncel

Adalet Bakanı Gül, Enis Berberoğlu'nun Tahliyesiyle İlgili Konuştu: Türk Yargısı Bağımsız Kararını Vermektedir

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tahliyesiyle ilgili, "Türk yargısı bağımsız kararını vermektedir ve mahkemelerin vermiş olduğu kararlara ancak saygı duymak gerekir" dedi.

21.09.2018 11:47  Güncelleme: 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, CHP Millietvekili Enis Berberoğlu hakkında verilen cezanın yargıtay tarafından onanması hakkında konuştu. Gül, "Türk yargısı bağımsız kararını vermektedir. Tabi gerekçeli kararı da görülecek. Dolayısıyla bu konunun muhatabı ve karar vericisi Türk yargısıdır." dedi.

"MAHKEMENİN VERMİŞ OLDUĞU KARARA ANCAK SAYGI DUYMAK GEREKİR"

Adlet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep'te katıldığı toplantının ardından açıklama yaptı. Bakan Gül, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'na verilen 5 yıl 10 ay hapis cezasının Yargıtay tarafından onanıp, tahliye edilmesiyle ilgili, "Türk yargısı bağımsız kararını vermektedir ve mahkemelerin vermiş olduğu kararlara ancak saygı duymak gerekir. Gerekçeli kararı tabi görmedik. Gerekçeli karar da görülecek. Dolayısıyla bu konunun muhatabı ve karar vericisi Türk yargısıdır." dedi.

Adalet Bakanı Gül, Enis Berberoğlu\'nun Tahliyesiyle İlgili Konuştu: Türk Yargısı Bağımsız Kararını Vermektedir
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adalet Bakanı Gül, Enis Berberoğlu'nun Tahliyesiyle İlgili Konuştu: Türk Yargısı Bağımsız Kararını Vermektedir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement