Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Erzurum'da - Son Dakika
Politika

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Erzurum'da

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Erzurum'daERZURUM - Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Terör Suçları Değerlendirme" toplantısına katılmak ve çeşitli incelemelerde bulunmak üzere hava yoluyla Erzurum'a geldi.

09.12.2017 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Erzurum'da

ERZURUM - Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Terör Suçları Değerlendirme" toplantısına katılmak ve çeşitli incelemelerde bulunmak üzere hava yoluyla Erzurum'a geldi.

Sabah saatlerinde uçakla Erzurum Havalimanına gelen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ü, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, partililer ile vatandaşlar karşıladı. Kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşarak teşekkür eden Bakan Gül, daha sonra 'Terör Suçları Bölge Değerlendirme Toplantısı'na katılmak için havaalanından ayrıldı.

"Terör Suçları Değerlendirme Toplantısı"

Palandöken Dağında bulunan Polat Renaissance Hotel'de düzenlenen ve basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda; 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu, 6415 sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanun ile 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar kapsamında yürütülen suç soruşturmaları ve kovuşturma işlemleri ile ilgili yürürlükte olan mevzuattan ve uygulamadan kaynaklanan sorunların tespit edilmesi, çözüm önerilerinin görüşülerek kurumlar arası koordinasyonun sağlıklı bir şekilde yürütülmesi konuları ele alındı.

Bölge illerinde görev yapan Cumhuriyet başsavcıları, başsavcı vekilleri, Cumhuriyet savcıları, ağır ceza mahkemesi başkanları, Adalet Bakanlığı yöneticileri, tetkik hakimleri ve diğer kamu görevlilerinin katılımı ile değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Erzurum\'da
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Erzurum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement