Adalet Bakanı Bozdağ: 7/24 Cumhurbaşkanımıza Saldırıyorlar - Son Dakika
Güncel

Adalet Bakanı Bozdağ: 7/24 Cumhurbaşkanımıza Saldırıyorlar

Adalet Bakanı Bozdağ: 7/24 Cumhurbaşkanımıza Saldırıyorlar

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'nin istikrarından rahatsız olanların bulunduğunu belirterek, "Amerika'da yazan bir kişi, Avrupa'da bazı yayın organları, Türkiye'nin içinde de bazı çevreler 7/24 Cumhurbaşkanımıza saldırıyorlar" dedi.

20.06.2016 01:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'nin istikrarından rahatsız olanların bulunduğunu belirterek, "Amerika'da yazan bir kişi, Avrupa'da bazı yayın organları, Türkiye'nin içinde de bazı çevreler 7/24 Cumhurbaşkanımıza saldırıyorlar" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kırıkkale'de bulunan Yeni Dünya Vakfı temsilciliği tarafından bir Restoranda düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Bakan Bozdağ'ın yanısıra iftarda Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Ak Parti Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe kaymakam ve belediye başkanları ve kalabalık bir davetli topluluğu yer aldı. Yemekte konuşan Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Şubesi Başkanı Satılmış Aksun ile Vakıf Genel Başkanı Mahmut Göksu, derneklerinin önemine değindi. Ardından konuşan Adalet Bakanı Bozdağ ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ak Parti hükümetinin milli duruştan taviz vermediğini ve bu istikrardan rahatsız çevrelerin bulunduğunu belirtti. Bakan Bozdağ, şunları söyledi:

"Allah'a şükür güçlü bir devletimiz var. Güçlü bir milletimiz var. Bu güçlü devlet, güçlü millet, dirayetli hükümet kahraman güvenlik güçlerimiz olduğu sürece bizim alt edemeyeceğimiz iş yoktur. Hepsinin üzerinden, üstesinden geliriz Allah'ın izniyle Türkiye'nin istikrarından rahatsız olan çevreler var. Amerika da yazan bir kişi, Avrupa da bazı yayın organları, Türkiye nin içinde de bazı çevreler 7/24 Cumhurbaşkanımıza saldırıyorlar, 7/24. Ben Kırıkkaleli hemşerilerime soruyorum. Niye herkes elbirliği etmişçesine Tayip Erdoğan'a saldırıyor. Hangi yanlışı yaptı, hangi kötülüğü yaptı. Hangi zararı bu millete verdi. Türkiye nin bu yangın bölgelerinin içersin de huzur ve barış adası olarak yaşamasını sağlayan lider Cumhurbaşkanımız. Onun önderliğinde iktidarda olan AK Parti'dir, AK Parti hükümetleridir. Herkes karşı çıkıyor. Sebebi nedir biliyor musunuz. Sebebini çok net bir şekilde söyleyeyim. Yerli ve milli oluşudur. Yerli düşüncenin, milli bir duruşun somutlaşmış halidir AK Parti hükümetleri Cumhurbaşkanımız bu yerli ve milli duruşun Türkiye deki bir numarasıdır. Onun içinde bu duruşu bu görüşü yok etmek istiyorlar. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı bizi dinlemiyor. Bizim dediklerimizi yapmıyor. Şöyle olmuyor, böyle olmuyor hesaplarını yapıyorlar. Türkiye'nin aleyhine, Türk milletinin aleyhine bir şey olduğu zaman Türkiye'nin Cumhurbaşkanı kimseyi dinlemez."

- Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adalet Bakanı Bozdağ: 7/24 Cumhurbaşkanımıza Saldırıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement