Adalet Bakanı Bozdağ - Son Dakika
Güncel

Adalet Bakanı Bozdağ

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bakan Bozdağ'ın gelişi ve salona girişi Salondan detay Bakan Bozdağ'ın konuşması Adalet Bakanı Bozdağ: "Türkiye'nin bütün bu yangın bölgelerinin içerisinde huzur ve barış adası olarak yaşamasını sağlayan lider Cumhurbaşkanımızdır.

20.06.2016 02:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bakan Bozdağ'ın gelişi ve salona girişi

Salondan detay

Bakan Bozdağ'ın konuşması Adalet Bakanı Bozdağ:

" Türkiye'nin bütün bu yangın bölgelerinin içerisinde huzur ve barış adası olarak yaşamasını sağlayan lider Cumhurbaşkanımızdır. Onun önderliğinde iktidarda olan AK Partidir, AK Parti hükümetleridir"

"Türkiye'nin Cumhurbaşkanı'na karşı bir büyük karalama kampanyası yürütmektedirler. Sebep ise Türkiye'nin bu büyümesi, gelişmesi, bölgesinde ve dünyada güçlü bir aktör olması"

"Bölücü terör örgütü PKK'yı Türkiye'ye karşı yeniden silahlı eylemlere teşvik edenler sonuçları gördüler, derslerini aldılar, bundan sonra da almaya devam edecektir"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Türkiye'nin bütün bu yangın bölgelerinin içerisinde huzur ve barış adası olarak yaşamasını sağlayan lider Cumhurbaşkanımızdır. Onun önderliğinde iktidarda olan AK Partidir, AK Parti hükümetleridir." dedi.

Bozdağ, Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale İl Temsilciliğince bir otelde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, ABD'den yazan bir kişinin, Avrupa'da bazı yayın organlarının, Türkiye'nin içerisinde de bazı çevrelerin 7-24 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a saldırdığını söyledi.

Herkesin el birliği etmiş şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırdığını savunan Bozdağ, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan bu devlete hangi yanlışı, kötülüğü, zararı, millete verdi de saldırıyorlar. Türkiye'nin bütün bu yangın bölgelerinin içerisinde huzur ve barış adası olarak yaşamasını sağlayan lider Cumhurbaşkanımızdır. Onun önderliğinde iktidarda olan AK Partidir, AK Parti hükümetleridir. Herkes karşı çıkıyor. Sebebi yerli ve milli oluşudur. AK Parti hükümetleri yerli düşüncenin, milli bir duruşun somutlaşmış halidir. Cumhurbaşkanımız bu yerli ve milli duruşun Türkiye'deki bir numarasıdır. Onun için de bu duruşu, görüşü yok etmek istiyorlar. 'Türkiye'nin Cumhurbaşkanı bizi dinlemiyor, bizim dediklerimizi yapmıyor, şöyle olmuyor, böyle olmuyor' hesapları yapıyorlar."

Bozdağ, Türkiye ve Türk milletinin aleyhine bir şey olduğu zaman Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın kimseyi dinlemeyeceğini belirterek, 14 senede bunu hala öğrenemediklerini, bundan sonra da öğreneceklerini zannetmediğini aktardı.

Bozdağ, şöyle devam etti:

"El birliğiyle itibarsızlaştırmak için içeride, dışarıda hücum yapıyorlar. Sadece, bizim siyasi partilerimiz, bazı basın yayın organlarımız, Türkiye'de eylem yapan terör örgütleri değil, dışarıda da pek çok çevre resmi, gayri resmi odaklar Türkiye'nin Cumhurbaşkanı'na karşı bir büyük karalama kampanyası yürütmektedirler. Sebep ise Türkiye'nin bu büyümesi, gelişmesi, bölgesinde ve dünyada güçlü bir aktör olması. Bu aktörlüğünde yerli ve milli yiğit duruşudur. O yüzden karşı çıkıyorlar. O zaman bizim yapmamız gereken Cumhurbaşkanımıza daha fazla sahip çıkmaktır. Şimdi Türkiye'ye yeni roller biçmek için yeni projeler planlıyorlar, ortaya koyuyorlar. Artık bu millet ABD'nin, Avrupa'nın ve başka ülkelerin projelerine onay vermiyor. Görmedilerse bir daha görecekler inşallah. Bundan hiç endişem yok. Çünkü bu aziz milletin basireti onların gözlerinin gördüğünden daha fazlasını görecek, onların akıl ettiğinden daha fazlasını akıl edecek bir yapıdadır."

PKK terör örgütüne yönelik operasyonlar

Bozdağ, şu anda ülkenin bazı yerlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini ve oralarda terör örgütüne ve eli kanlı teröristlerine karşı kahramanca operasyonlar yürütüldüğünü dile getirdi.

Türkiye vatandaşının can ve mal emniyeti, huzur ve güvenliği için, kamu güvenliği ve tesisi, vatandaşların insanca yaşaması için devlet olarak alınması gereken tedbirleri aldıklarını, atılması gereken adımları attıklarını belirten Bozdağ, şunları kaydetti:

"O açılan hendekleri doldurduk, kazanlar, o hendeklerin içerisinde kendileri kaldı. Bölücü terör örgütü PKK ve diğer terör örgütleriyle Türkiye'nin mücadelesi şehirlerimiz, beldelerimiz, köylerimiz, ovalarımız, dağlarımız her taraf temizleninceye kadar kararlı bir şekilde devam edecektir. Terör bitmeden bu mücadele bitmeyecektir. Kim Türkiye'ye dönük hesap yapıyorsa, o hesaplarını bir kez daha gözden geçirsin. Bölücü terör örgütü PKK'yı Türkiye'ye karşı yeniden silahlı eylemlere teşvik edenler sonuçları gördüler. Derslerini aldılar. Bundan sonra da almaya devam edecektir. Allah'a şükürler olsun güçlü bir devletimiz ve milletimiz var. Bu güçlü, devlet, millet, dirayetli hükümet, kahraman güvenlik güçlerimiz olduğu sürece bizim alt edemeyeceğimiz iş yoktur."

Programa, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ve davetliler katıldı.

Adalet Bakanı Bozdağ
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adalet Bakanı Bozdağ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement