Adalet Bakanı Ergin Adıyaman'da - Son Dakika
Yerel

Adalet Bakanı Ergin Adıyaman'da

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Adıyaman'da valilik ve belediyeyi ziyaret ederek, adliye sarayı inşaatında incelemelerde bulundu.

10.08.2012 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Adıyaman'da valilik ve belediyeyi ziyaret ederek, adliye sarayı inşaatında incelemelerde bulundu.

Bakan Ergin, Adıyaman Valiliği ziyaretinde, şeref defterini imzaladı, Vali Ramazan Sodan'dan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Ergin, ziyarette yaptığı açıklamada, Adıyaman programı kapsamında sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iftarda bir araya geleceğini, bakanlığının hizmet alanına giren kurumların mevcut durumunun tespiti ve alınması gereken ilave tedbirlerle yeni yapılacak yatırımları değerlendireceklerini söyledi.

Vali Ramazan Sodan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sodan, ziyaret anısına Bakan Ergin'e, cezaevinde kalan mahkumlar tarafından dokunan Adıyaman yöresine ait kilim, Gölbaşı ve Besni yöresine ait pestil ve Nemrut heykelcikleri hediye etti.

Bakan Ergin, valilik ziyaretinin ardından yapımı devam eden Adıyaman Adliye Sarayı inşaatında incelemelerde bulundu, ceza infaz kurumunu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Ergin daha sonra Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı makamında ziyaret etti. Büyükaslan, Bakan Ergin'e Adıyaman yöresine ait el işi halı hediye etti.

Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Muhabir: Kemal Karagöz - Orhan Çiçek/ Ahmet Caner Baysal/ Sevil Çelik

Yayıncı: İbrahim Uyar - ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adalet Bakanı Ergin Adıyaman'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement