Adalet Bakanı Ergin, Hatay'da - Son Dakika
Güncel

Adalet Bakanı Ergin, Hatay'da

Ergin: ''Türkiye bugün itibariyle bölgesinde son derece güçlü, istikrarlı, geleceğe güvenle yürüyen bir ülke''

08.08.2013 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Türkiye'nin bugün itibariyle bölgesinde son derece güçlü, istikrarlı, geleceğe güvenle yürüyen bir ülke olduğunu söyledi.

Ergin, Hatay'ın Yayladağı ilçesinde Kaymakamlık tarafından Atatürk Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Ergin, burada yaptığı konuşmada, ülkenin uzun bir süredir belli bir dinginlik, siyasi ve ekonomik istikrar içinde olduğunu belirtti.

Türkiye'nin sancılar ve sıkıntılar içerisinde kıvranan bir coğrafya yer aldığını ifade eden Ergin, şöyle devam etti:

"Türkiye bugün itibariyle bölgesinde son derece güçlü, istikrarlı, geleceğe güvenle yürüyen bir ülke. 11 yıldır bölgemizde yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen, Ortadoğu'da savaşlar, komşularımızda sosyal çalkantılar, Balkanlar ve Avrupa'da yaşanan ekonomik kriz. Baktığımız zaman sancılar ve sıkıntılar içerisinde kıvranan bir coğrafya içerisindeyiz şu an. Bütün bu olumsuzluklara rağmen istikrarlı şekilde büyüyen, yatırımlar yapan, milli gelirini arttıran, insanını zenginleştiren, ticaretini arttıran, ihracatını 5'e katlayan bir Türkiye var. Milli gelirini 3,5 kat arttıran bir Türkiye var. IMF'ye borcunu sıfırlayan bir Türkiye var. Ülke genelinde mahalli müşterek ihtiyaçlar için yatırım yapan bir Türkiye var."

Bayramlaşma törenine AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Mehmet Öntürk, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı, Yayladağı Kaymakamı Tolga Polat ve belde belediye başkanlarıyla vatandaşlar katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adalet Bakanı Ergin, Hatay'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement