Adalet Bakanı Gül: (Ceren Özdemir cinayeti) Bu caninin hak ettiği cezayı alacağına inancımız tamdır... - Son Dakika
Güncel

Adalet Bakanı Gül: (Ceren Özdemir cinayeti) Bu caninin hak ettiği cezayı alacağına inancımız tamdır...

Adalet Bakanı Gül: (Ceren Özdemir cinayeti) Bu caninin hak ettiği cezayı alacağına inancımız tamdır...

ADALET Bakanı Abdulhamit Gül Çağlayan Adliyesi'nde katıldığı 'Adalet Bölge Değerlendirme Toplantısı'nın ardından gazetecilerin Ceren Özdemir cinayetine ilişkin sorularını yanıtladı.

06.12.2019 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
ADALET Bakanı Abdulhamit Gül Çağlayan Adliyesi'nde katıldığı 'Adalet Bölge Değerlendirme Toplantısı'nın ardından gazetecilerin Ceren Özdemir cinayetine ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Gül, "Böyle bir ölüm hepimizin vicdanını yaralıyor. Bu tür hadiselerin asla yaşanmaması hepimizin ortak dileğidir. Cani açık cezaevinde infazını yaparken, 1 Aralık itibarıyla cezaevinden firar ettiği anlaşılıyor. Ordu Cumhuriyet Başsavcılığımızca hemen bir yakalama kararı çıkarılıyor. Polisler yakalamaya çalışırken, bu menfur cinayet işleniyor. Bu arada da iki polisimizi yaralıyor cani. Özellikle bu tür uygulama sonrasında da Cumhuriyet Başsavcılığımız tüm yönleriyle konuyu soruşturmak için çalışmalara başlamıştır. Adli yönden tüm süreç büyük bir titizlikle takip ediliyor. Tutuklamaya sevk edilmiştir. Mahkemece tutuklanmıştır. Bu caninin en ağır cezayı alması ve hak ettiği cezayı alacağına inancımız tamdır. Yargı bu konuda hak ettiği cezayı verecektir.

Bu konuyla ilgili Adalet Bakanlığı olarak idari yönden bir soruşturma başlatılmıştır. Bu konuda mevzuata aykırı bir durum var mı? ya da farklı bir ihmal söz konusu mu? Bütün yönleriyle incelenmektedir. Hem başsavcılığımız hem bakanlığımız idari, adli yönden tüm yönleriyle soruşturmaktadır. " dedi.


- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adalet Bakanı Gül: (Ceren Özdemir cinayeti) Bu caninin hak ettiği cezayı alacağına inancımız tamdır... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement