Adalet Bakanı Gül: Eşinde koronavirüs çıkan hakim arkadaşımızın durumu iyi - Son Dakika
Sağlık

Adalet Bakanı Gül: Eşinde koronavirüs çıkan hakim arkadaşımızın durumu iyi

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bankacı eşinin koronavirüs testi pozitif çıkan hakimin durumunun iyi olduğunu ve test sonucunun beklendiğini söyledi.

20.03.2020 15:22  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Adalet Sarayı'nda bankacı eşi koronavirüs çıkan hakimin durumuyla ilgili konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, hakimin durumunun iyi olduğunu ve test sonucunun beklendiğini ifade etti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İstanbul Adalet Sarayı'nda eşinin koronavirüs testi pozitif çıkan hakim hakkında da konuştu.

"TÜM TEDBİRLER ALINDI"

Gül şunları söyledi: "Hakim arkadaşımızın sağlık durumu iyi. Eşi pozitif çıkmıştı. Arkadaşımızın sağlık durumu da tüm vatandaşlarımızda olduğu gibi Sağlık Bakanlığı tarafından takip ediliyor. Test sonucu henüz çıkmadı. Bu konuyu da yakından takip ediyoruz. Adliyedeki komisyonumuz da tüm tedbirleri aldı."

NE OLMUŞTU?

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda 6. Sulh Hukuk Mahkemesi hakimi B.L'nin bankacı eşinin koronavirüs testi pozitif çıkması üzerine mahkeme personeli ve çiftin çocukları karantinaya alındı. İstanbul Adalet Komisyonu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 35 yaşındaki bankacı eşinin koronavirüs test sonucu pozitif çıkan İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi hakiminden bu sabah örnek alındığı, ancak testin sonuçlanmadığı bildirildi.

Adalet Bakanı Gül: Eşinde koronavirüs çıkan hakim arkadaşımızın durumu iyi

Son Dakika Sağlık Adalet Bakanı Gül: Eşinde koronavirüs çıkan hakim arkadaşımızın durumu iyi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vatandas: bizene hakimden evinde izinli oturuyorlar 4 3 Yanıtla Hh: Türkiye de yaşamıyorsun sanırım, tüm adliyeler açık herkes işinin başında 2 4
  • AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides, Türkiye'ye ziyaret gerçekleştirdi
    16:12 AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides, Türkiye'ye ziyaret gerçekleştirdi

    AB Komisyonu'nun Sağlık ve Gıda Güvenliğinden sorumlu Üyesi Stella Kyriakides, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile birlikte AB-Türkiye Yüksek Düzeyli Sağlık Diyaloğu Toplantısı'na katılmak üzere Ankara'ya geldi. Toplantıda, sınır aşan sağlık tehditleri, kanserle mücadele, tedavisi ve bakımı, ruh sağlığı ve iklim değişikliğinin etkilerinin azaltılmasında işbirliği gibi sağlık alanındaki ortak öncelikleri ve karşılıklı ilgi alanına giren konular ele alınacak. Toplantı, Kasım 2021'de açılış toplantısı ardından yapılan ikinci Diyalog toplantısı olacak.

  • Kulu'da hareketsiz bulunan 20 günlük bebek kurtarılamadı
    15:54 Kulu'da hareketsiz bulunan 20 günlük bebek kurtarılamadı

    Konya'nın Kulu ilçesinde annesi tarafından hareketsiz bulunan 20 günlük bebek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bebeğin ölüm sebebi Ankara Adli Tıp Kurumu tarafından belirlenecek.

  • Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu
    15:52 Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu

    Konya'nın Karapınar ilçesinde bir kişi, rüzgarlı havada tarlasında zirai ilaçlama yaparken zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kişi, Karapınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın kardeşi Burak Toprak da kalp krizinden hayatını kaybetti
    14:27 Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın kardeşi Burak Toprak da kalp krizinden hayatını kaybetti

    Muğla'nın Menteşe ilçesinde babasına ait evde nefes egzersizi yaptığı sırada kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın kardeşi Burak Toprak, Afyonkarahisar'da kalp krizinden yaşamını yitirdi.

  • Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
    13:56 Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

    Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde görev yapan 51 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Doğan, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Doğan için cenaze töreni düzenlendi ve cenazesi memleketine gönderildi.

  • Isparta'da Namazda Kalp Krizi Geçiren Adam Hayatını Kaybetti
    13:04 Isparta'da Namazda Kalp Krizi Geçiren Adam Hayatını Kaybetti

    Isparta'nın Yalvaç ilçesinde bulunan Devlethan Camii'nde akşam namazı sırasında kalp krizi geçiren Barış Aşık, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Atatürk Üniversitesi, Yoğun Bakım Hastaları İçin El Şeklinde Cihaz Geliştirdi
    12:58 Atatürk Üniversitesi, Yoğun Bakım Hastaları İçin El Şeklinde Cihaz Geliştirdi

    Atatürk Üniversitesi akademisyenleri, Kovid-19 döneminden ilham alarak hastanelerin yoğun bakım ünitelerinde tedavi gören bilinci kapalı hastalara destek olmak amacıyla el şeklinde bir cihaz geliştirdi. Bu cihaz, hastaların tedavi sürecinde bir yakınının elini tutuyormuş hissi veriyor. Ayrıca, cihaza hasta yakınlarının veya istenilen seslerin eklenmesiyle hastalara olumlu etki sağlanması hedefleniyor. Cihaz, yoğun bakım hastalarının eline yerleştirilerek zaman zaman sıkma refleksleri gerçekleştiriyor. Bu çalışma, hastalar üzerindeki etkisini incelemek amacıyla bilimsel çalışmalara da başlanmıştır.

  • İki ülkede Magnum dondurmaları toplatılıyor
    12:48 İki ülkede Magnum dondurmaları toplatılıyor

    Unilever, İngiltere ve İrlanda'da plastik ve metal içerebileceği riskiyle Magnum'un bademli dondurmalarından 5 seriyi toplatma kararı aldı.


Advertisement