Adalet Bakanı Gül, Manisa'da - Son Dakika
Güncel

Adalet Bakanı Gül, Manisa'da

Adalet Bakanı Gül, Manisa\'da

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Milletimiz adalete daha fazla güvenmek istiyor.

17.10.2019 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Milletimiz adalete daha fazla güvenmek istiyor. Sizler de bize bu konuda daha büyük destekle inşallah, her vatandaşımızın, düşüncesine, yaşam tarzına, ideolojisine bakarak değil, insan olmasına bakarak en güzel şekilde kabul edilmesini ve uğurlanmasını sağlayacaksınız." dedi.

Bakan Gül, Manisa Adliyesi yemekhanesinde yemek sırasına girerek, personel ile öğle yemeği yedi.

Yemeğin ardından adliye personeline seslenen Gül, adliyelerin vatandaşların adalet aradığı yer olduğunu, milletin kendilerinden adalet duygusuna katkı sağlayacak tutum ve davranış beklentisinde bulunduğunu ifade etti.

"Kim olursa olsun, hangi inanç, hangi mezhep olursa olsun size nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranmamız lazım." diyen Gül, "Milletimiz adalete daha fazla güvenmek istiyor. Sizler de bize bu konuda daha büyük destekle inşallah, her vatandaşımızın, düşüncesine, yaşam tarzına, ideolojisine bakarak değil, insan olmasına bakarak en güzel şekilde kabul edilmesini ve uğurlanmasını sağlayacaksınız." değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Gül'ün Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli'yi ziyareti ise basına kapalı gerçekleşti.

Adliye'nin ardından Manisa Valisi Ahmet Deniz ile makamında görüşen Gül, Manisa'nın köklü tarihiyle önemli bir adalet şehri olduğunu, yetiştirdiği şehzadeler vasıtasıyla dünyaya adalet dağıttığını kaydetti.

Bakan Abdulhamit Gül'e ziyaretlerinde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Adalet Komisyonu Başkanı Şahap Mutlu, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Baro Başkanı Ali Aslan, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım da eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adalet Bakanı Gül, Manisa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement