Adam Johnson, Futbol Oyunlarından Çıkarıldı - Son Dakika
Spor

Adam Johnson, Futbol Oyunlarından Çıkarıldı

Reşit olmayan bir kızla cinsel yakınlık kurduğu için hapse mahkum edilen futbolcu Adam Johnson bu kez de futbol oyunlarından atıldı.

09.03.2016 12:14  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3.5 senedir Sunderland takımında forma giyen 28 yaşındaki kanat oyuncusu Adam Johnson, 15 yaşında bir kız ile yakınlık yaşadığını itiraf etmesinin ardından, Sunderland ve sponsoru Adidas tarafından kapının önüne konuldu hatırlanacağı gibi. Geçtiğimiz günlerde de üç suçlamanın birinden hüküm giyerek hapis cezası aldı. Reşit olmayan bir kızla cinsel yakınlık kurduğu için hapse mahkum edilen futbolcu Adam Johnson bu kez de futbol oyunlarından da atıldı.

FIFA VE PES OYUNLARINDAN ÇIKARILDI

Toplamda 5-10 yıl arasında hapis yatacak olan Adam Johnson'ın, Football Manager 16 ve PES 2016'dan tamamen çıkartıldığı duyuruldu. EA Sports da aynı şekilde, bir kaç teknik problemin çözülmesinin ardından oyuncunun FIFA 16'dan çıkartılması için ne gerekiyorsa yapılacağı yönünde bir açıklama yaptı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Adam Johnson şu anda FIFA 16'nın aktif kadrolar bölümünden ve Sunderland ile İngiltere kadrolarından çıkartılmış durumda. Oyunun en fazla tutulan modlarından olan FIFA Ultimate Team'den çıkartılması için de çalışmalar sürüyor.

(Kaynak: Level.com.tr)

Adam Johnson, Futbol Oyunlarından Çıkarıldı

Son Dakika Spor Adam Johnson, Futbol Oyunlarından Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kürt: Jöleli denyo kim çıkaramadım 1 0 Yanıtla

Advertisement