Sadomazoşist Tecavüzcü Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika
Dünya

Sadomazoşist Tecavüzcü Hakim Karşısına Çıktı

Beş kadına tecavüz etmek suçuyla hakim karşısına çıkan sadomazoşist adamın itirafları mahkeme salonunda bulunanları hayretler içinde bıraktı.

11.05.2016 11:49  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin Bristol kentinde yaşayan Ryan Kennedy, tecavüz suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Gloucester Kraliyet Mahkemesi'nde görülen dava duruşmasında, Ryan'ın kurbanlarından iki genç kız sadomazoşizm içerikli cinsel ilişki teklifini kabul ettiklerini lakin ilişkinin acı artması halinde durmasını belirtecek şifreli kelimeyi kullanmalarına rağmen genç adamın kendilerini şiddet içeren cinsel ilişkiye zorladığını jüri üyelerine anlattı.

CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA ACI EŞİĞİ İÇİN TRAFİK LAMBALARI KULLANMIŞ

Web girişimcisi olan Kennedy, bir kadına telefonda başka bir arkadaşıyla konuşurken tecavüz etmekle ve bir diğerini de cinsel organına cinsel fantezi oyuncağı takılı haldeyken evden atmakla suçlandı. Kennedy iddiaya göre kadınlarla çarpık cinsel ilişkileri sırasında 'trafik lambaları' olarak adlandırılan bir sistem kullanıyor. İlişki sırasında yeşil ışık ilişkiye devam, sarı dikkatli olarak devam, kırmızı ise dur anlamlarını taşıyor. Kennedy'nin işine gelmediği anda bu sisteme uymadığı mahkeme salonunda ifade edildi.

KONTROL TAKINTISI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Savcı Fiona Elder duruşma sırasında yaptığı açıklamada; "Sanık Kennedy'ye karşı beş kadın verdikleri ifadelerde kendilerini, genç adamın çarpık fantezileri için nasıl kullandığını açıkladı. Tanıkların ifadelerinin ışığında, Kennedy aşırı kontrol takıntısı yüzünden ilişki içinde bulunduğu kadınların harcamalarına, sosyal ilişkilerine, arkadaşlıklarına ve cinsel hayatlarına müdahil oldu." sözlerini dile getirdi.

BAĞLANMAYI VE KIRBAÇLANMAYI KABUL ETMİŞ

Savcı Fiona Elder sözlerine devam ederek; "Sizler de duydunuz, cinsel fantezi gereği bağlama ve ilişki sırasında rol yapma açıklamalarını. Her ne kadar sizlere bu tarz fanteziler yabancı gelse de bunun bir önemi yok. Burada önemli olan karşılıklı rıza faktörü. Kurbanlardan 28 yaşındaki E.isimli kadın, yatağa bağlanmayı ve kırbaçlanmayı başta kabul etmiş. Fakat Kennedy sert vurunca genç kadın adamın durması için kırmızı ışığa basmış. Bu da Kennedy'yi daha da kızdırdı." cümleleriyle sanığın kurbanları üzerinde uyguladığı şiddeti ifade etti.

CİNSEL İLİŞKİDE ARTIK ''HAYIR'' DİYEMEZ DURUMA GELMİŞ

Savcı Elder sözlerinin devamında; "Bir kadın sanıkla yaşadığı ilk cinsel ilişkinin tecavüzle sonlandığını, bir diğer kadın da Kennedy ile cinsel ilişkinin çok ileri bir boyuta ulaşarak artık adama hayır diyemez duruma geldiğini ve bütün sapıkça cinsel arzularına boyun eğmek durumunda kaldığını açıkladı." ifadelerini kullandı.

14 AYRI SUÇLAMAYLA YARGILANAN ADAM ''SUÇSUZUM'' DEDİ

Hakkında 14 ayrı suçlama yapılan Kennedy mahkemede suçsuz olduğunu dile getirdi. Artık kullanımda olmayan Moolah adlı web sayfasının kurucusu olan Ryan Kennedy, internet sitesinde kullanıcıların Bitcoin ve Dogecoin alışverişi yapmasına olanak sağlıyordu. Kennedy'nin yargılanmasına devam edilecek.

Sadomazoşist Tecavüzcü Hakim Karşısına Çıktı

Son Dakika Dünya Sadomazoşist Tecavüzcü Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ....: Kaldırın şu iğrenç haberi 26 6 Yanıtla
  • GERCEK MUSLUMAN: ya böyle haberleri koymayın toplumun ahlağı bozuluyor.yakında buna benzer habrleri duyarız. 24 7 Yanıtla

Advertisement