Adana'da Alkollü Sürücünün Çarptığı Bisikletliye Vatandaş Böyle Seslendi: Dayı Beni Duyuyor musun - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da Alkollü Sürücünün Çarptığı Bisikletliye Vatandaş Böyle Seslendi: Dayı Beni Duyuyor musun

Adana'da alkollü sürücü kullandığı hafif ticari araç ile önünde seyreden elektrikli bisiklete çarptı. Kazada ağır yaralanan elektrikli bisiklet sürücüsünün bilincinin kapanmasını önlemek için bir vatandaşın, 'Dayı beni duyuyor musun, bana bak' demesi dikkat çekti.

29.09.2018 04:53  Güncelleme: 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, alkollü sürücü kullandığı hafif ticari araç ile önünde seyreden elektrikli bisiklete çarptı. Kazada ağır yaralanan elektrikli bisiklet sürücüsü Murtaza Öncü'nün bilincinin kapanmasını önlemek için bir vatandaşın, 'Dayı beni duyuyor musun, bana bak' demesi dikkat çekti.

TİCARİ ARAÇ İLE ELEKTİRİKLİ BİSİKLET ÇARPIŞTI

Kaza, saat 02.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Cemal Paşa Mahallesi Cevat Yurdakul Caddesi ile Gazipaşa Bulvarı'nın kesiştiği kavşakta meydana geldi. Cevat Yurdakul Caddesi'nde ilerleyen Cansın Noyan S.'nin (28) kullandığı 01 BIZ 96 plakalı hafif ticari araç, Gazipaşa Caddesi'nden gelen Murtaza Öncü yönetimindeki plakasız elektrikli bisiklet ile çarpıştı. Bu sırada devriye gezen polis ekibinin kazayı fark etmesi üzerine kaza yerine ambulans ve destek ekip sevk edildi.

Adana'da Alkollü Sürücünün Çarptığı Bisikletliye Vatandaş Böyle Seslendi: Dayı Beni Duyuyor musun

KAÇMAYA ÇALIŞAN SÜRÜCÜNÜN 1.53 PROMİL ALKOLLÜ OLDUĞU BELİRLENDİ

Polis ekibi, kazanın ardından araçtan inip, kaçmaya çalışan Cansın Noyan S.'yi uzaklaşamadan yakaladı. Trafik polislerinin yaptığı incelemede 1.53 promil alkollü olduğu saptanan Cansın Noyan S., karakola götürüldü. Hafif ticari araç sürücüsünün ilk ifadesinde önüne çıkan bir otomobile çarpmamak için direksiyonu ani hareketle sağa çevirdiği ve bunun sonucunda kavşakta kazanın gerçekleştiğini söylediği önü sürüldü.

Adana'da Alkollü Sürücünün Çarptığı Bisikletliye Vatandaş Böyle Seslendi: Dayı Beni Duyuyor musun

"DAYI BENİ DUYUYOR MUSUN"

Kaza yerinde bulunan bir vatandaş, yerde kanlar içerisinde yatan Murtaza Öncü'nün bilincini kaybetmemesi için elinde geleni yaptı. Ambulans gelene kadar ismi öğrenilmeyen vatandaş Öncü'ye," Dayı beni duyuyor musun, bana bak. Sakin ol ambulans geliyor. Dayı sakin ol sıkma kendini" dedi.

DURUMU AĞIR

Öncü daha sonra ambulansla Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Öncü'nün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Adana\'da Alkollü Sürücünün Çarptığı Bisikletliye Vatandaş Böyle Seslendi: Dayı Beni Duyuyor musun
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da Alkollü Sürücünün Çarptığı Bisikletliye Vatandaş Böyle Seslendi: Dayı Beni Duyuyor musun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • 01: ne var bunda bazıları yanından gecıp gıdıo helal olsun kardesıme 25 1 Yanıtla
  • mahmet: bu bir cinayettir alkolli araç kullanmak ve kazaya sebebiyet vermek cinayettir en ağır ceza alması lazim 6 0 Yanıtla
  • Yinemi ADANA : Şu kasırganın yönü degişsin adanaya ugrasın 4 0 Yanıtla
  • ...: Görüyor musunuz alkol VE buna benzer pislikler insanların başına büyük bellar açıyor...Allah şifa versin...alkollü araç kullananlara çok ağır ceza verilsin bunlara hücre cezası verilsin.. 3 0 Yanıtla
  • Avcı: Ne kadar enteresan dayı diye çağırmış çok ilginç acaba ne demek istemişki dayı diyerek. 1 1 Yanıtla Savcı: İlginç olaylar bunlar. Araştırılması gerekir 0 0
  • Hakan: Yazık Allah yardımcısı olsun 0 0 Yanıtla
  • demokrasi dini bunlari korur: ayassi. tecavuzcisu.esrarcisi.hirsizi....vs 0 0 Yanıtla

Advertisement