Adana Büykşehir Belediye Başkanı Sözlü'den İlber Ortaylı'ya Övgü - Son Dakika
Güncel

Adana Büykşehir Belediye Başkanı Sözlü'den İlber Ortaylı'ya Övgü

Adana Büykşehir Belediye Başkanı Sözlü\'den İlber Ortaylı\'ya Övgü

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya yönelik yaptığı övgüde “Türkiye’deki diğer bilim insanlarının aksine doğrucu Davut. Bildiği doğruları kimin hoşuna gidecek kimin gitmeyecek diye düşünmeden söyleyen orijinal bir adam” dedi.

08.01.2018 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'ya yönelik yaptığı övgüde " Türkiye'deki diğer bilim insanlarının aksine doğrucu Davut. Bildiği doğruları kimin hoşuna gidecek kimin gitmeyecek diye düşünmeden söyleyen orijinal bir adam" dedi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ocak ayı ilk toplantısında konuşan Başkan Sözlü, yarın 11. Çukurova Kitap Fuarı'nda "Atatürk ve Cumhuriyet" konulu söyleşiye katılacak olan tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'yı herkesin dinlemesi için davette bulundu.

Prof. Dr. Ortaylı'nın, herkes tarafından hamasi duygularla sevilen Fatih Sultan Mehmet'in diğer yönlerini ve başarılarını da oldukça entelektüel bir şekilde anlattığını hatırlatan Başkan Sözlü, "İlber Ortaylı, Türkiye'deki diğer bilim adamlarının bütün aksine doğrucu Davut. Siyasi mensubiyeti pek bir yere hissettirmeyen, bildiği doğruları da kimin hoşuna gidecek gitmeyecek diye düşünmeden söyleyen orijinal bir adam. İmkanı olanı toplantıya gitmenizi tavsiye ederim. Ben de çocuklarımla gideceğim" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana Büykşehir Belediye Başkanı Sözlü'den İlber Ortaylı'ya Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement