Adana 'Çiçek Abbas' Filmi Adana'da Gerçek Oldu - Son Dakika
Güncel

Adana 'Çiçek Abbas' Filmi Adana'da Gerçek Oldu

Başrollerini İlyas Salman ve Şener Şen'in paylaştığı 'Çiçek Abbas' filmindeki bir sahne Adana'da gerçek oldu.

16.04.2019 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini İlyas Salman ve Şener Şen'in paylaştığı 'Çiçek Abbas' filmindeki bir sahne Adana'da gerçek oldu. Otobüs şoförü Uğur Köreken'in (44) bir hafta önce aldığı otomobili tuğlaların üzerine indirilip 4 lastiği çalındı.

Olay, Seyhan ilçesi Barış Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 1 hafta önce 10 bin 500 liraya otomobil alan Uğur Köreken, aracını evinin yakınına park etti. Sabah uyandığında otomobilinin jantlarla birlikte 4 lastiğinin çalındığı gören Köreken şoka girip polisi aradı. Olay yerine gelen polis, şüphelilerin otomobili tuğlalarla kaldırdığını ve lastikleri çalındığını saptadı. Şüphelileri yakalamak için araç üzerinde parmak izi çalışması yapan polis, çevredeki güvenlik kameralarınıda incelemeye aldı.

'SENARYO BAŞIMIZA GELDİ'

'Çiçek Abbas' filminin senaryosunu yaşadığını söyleyen Uğur Köreken, Hırsızları Allah'a havale ediyorum. İzlediğimiz film, başımıza geldi. Şu anda otomobilime yeni lastik ve jant alacak param yok, bir süre aracım bu şekilde duracak dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adana \'Çiçek Abbas\' Filmi Adana\'da Gerçek Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana 'Çiçek Abbas' Filmi Adana'da Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement