Adana-Çukurova Rock Festivali'nin Üçüncü Gününe Hayko Cepkin İmzası - Son Dakika
Güncel

Adana-Çukurova Rock Festivali'nin Üçüncü Gününe Hayko Cepkin İmzası

Çukurova Rock Festivali'nin üçüncü gününe Hayko Cepkin imzasıADANA'da Çukurova Rock Festivali'nin üçüncü gününe kapanışı yapan Hayko Cepkin damgasını vurdu.

13.05.2018 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Rock Festivali'nin üçüncü gününe Hayko Cepkin imzası

ADANA'da Çukurova Rock Festivali'nin üçüncü gününe kapanışı yapan Hayko Cepkin damgasını vurdu. Adana seyircisinin her zaman çok özel olduğunu söyleyen Hayko Cepkin, sahne şovları ve yüksek enerjisiyle alanı dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti.

Adana Galeria Avm Çim Alan'da 10 Mayıs'ta başlayan festivalin üçüncü günün açılışını üst üste yayınladığı iki albüm yayınlayan ve dinleyicilerin umut sesli kadın olarak tanımladığı Ezgi Aktan yaptı. Ardından sahneyi Türkçe Rap'in yeni yıldızlarından İzmir kökenli Gazapizm devraldı. Argo Orkestra ile sahne alan müzisyen Adana'yı çok seviyoruz, burası bizim ikinci evimiz dedi. Akustik Travma albümüyle listelerin üst sıralarında yer alan genç neslin en başarılı gruplarından Yüzyüzeyken Konuşuruz performansıyla yine büyük alkış aldı.

Sahne sırası Umut Kuzey'e geldiğinde ise büyük bir coşku vardı. Organizasyonun ev sahibi Adanalı sanatçı kendi evinde sahneye çıkıyor olmaktan ayrı bir heyecan duyduğunu söyledi. Geçtiğimiz hafta ESKİFEST'teki yoğun yağışa rağmen alanı terk etmeyen seyirciye bir kez daha teşekkür ederken, Çukurova Rock Festivali'ni sahiplenen Çukurova halkına teşekkür etti. Yağmur altında sahne alan Pamela ve Zakkum'da en sevilen şarkılarını havaya aldırış etmeyen binlerce kişiyle söylerken gecenin finalini Hayko Cepkin yaptı. Festival, 13 Mayıs gecesi sona erecek.

Adana-Çukurova Rock Festivali\'nin Üçüncü Gününe Hayko Cepkin İmzası
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana-Çukurova Rock Festivali'nin Üçüncü Gününe Hayko Cepkin İmzası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement