Adana'da 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Adana'da 23 Nisan Coşkusu

Adana'da 23 Nisan coşkusuADANA'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen tören ve gösterilerle büyük bir coşkuyla kutlandı.

23.04.2017 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 23 Nisan coşkusu

ADANA'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen tören ve gösterilerle büyük bir coşkuyla kutlandı.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında ilk tören, Atatürk Anıtı önünde düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, anıta çelenk bırakırken saygı duruşu sonrası, İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından bürokratlar ve öğrenciler, bando eşliğinde Atatürk Caddesi üzerinden kutlama töreninin yapılacağı 500 metre uzaktaki Uğur Mumcu Meydanı'na yürüdü. Buradaki törene ise Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, askeri erkan, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Vali Demirtaş, törene katılanların bayramını kutlarken İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasında, "Bu devletin düşmanları 15 Temmuz gecesi bir kez daha anlamışlardır. Bu millet, vatanını ve meclisini canı pahasına koruyacak, demokrasi ve egemenlik sonsuza kadar var olacak" dedi.

GÖSTERİLER İLGİ GÖRDÜ

Daha sonra öğrencilerin sunduğu jimnastik, izci, halkoyunları ve mehter takımı gösterileri ilgi toplarken, zihinsel engelli öğrencilerin gösterileri de büyük alkış aldı. Vali Mahmut Demirtaş ile protokol üyeleri 23 Nisan dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere çeşitli ödüller verdi.

Adana\'da 23 Nisan Coşkusu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement