Adana'da CHP'li Gençlerden Huzurevine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Adana'da CHP'li Gençlerden Huzurevine Ziyaret

CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı yöneticileri ve Adana milletvekili adayı Doğa Çiğdemoğlu, parti üyesi gençlerle Adana Huzurevini ziyaret etti.

21.05.2011 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı yöneticileri ve Adana milletvekili adayı Doğa Çiğdemoğlu, parti üyesi gençlerle Adana Huzurevini ziyaret etti.

CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, yurdun diğer yerlerinde de CHP tarafından düzenlenen huzurevi ziyaretinde, CHP'li gençler yaşlılara çeşitli hediyeler ile ıslak mendil ve çiçek götürdü.

CHP Gençlik Kolları Başkanı İlker Bahçeci, bir gün herkesin yaşlanacağını belirterek, hem genç hem de CHP'li olarak yaşlıları sevdiklerini, onlara saygı duyduklarını ve huzurevindeki sakinlerin rahat ve mutlu bir yaşam sürmesi için çaba gösterdiklerini söyledi.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Göksu Günay ise, zamanın çok hızlı aktığını belirterek, "Bir gün dönüp arkamıza baktığımızda zaman çok geçmiş olabilir. Yaşlılarımızı ancak yaşlandığımız zaman daha iyi anlayabilir, neler hissettiklerini biz de yaşayarak öğreniriz. İşte ilerde büyük pişmanlıklar yaşamamak için yaşlılarımızı sık sık ziyaret edip, onlara hissetmek istedikleri sevgiyi, saygıyı, sıcaklığı gösterelim" ifadelerini kullandı.

Yaşlılarla sohbet eden partililer, onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'da CHP'li Gençlerden Huzurevine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement