Eski astsubay, mobilet üzerindeki adam ile kahvehanedeki 2 kişiyi öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Eski astsubay, mobilet üzerindeki adam ile kahvehanedeki 2 kişiyi öldürdü

Adana'da eski astsubay Güçlü Doğan T, kucağında 5 yaşında çocuğu bulunan mobilet üzerindeki adam ile kahvehanede oturan 2 kişiyi öldürdü. Mobilet üzerinde öldürülen şahsın kızının babasına son bakışı yürek burktu.

22.08.2019 11:33  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edinilen bilgiye göre, olay, Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi, Köprülü Mahallesinde meydana geldi. Hayati Özkaya kız ve 5 yaşındaki oğlu Osman'ı kucağına alarak mobiletle Köprülü Mahallesinde giderken uğradığı silahlı saldırı sonucunda yere yığılarak hayatını kaybetti. 5 yaşındaki çocuk ise çevredeki vatandaşlar tarafından kanlar içinde kalan babasının kucağından alındı. Çocuk gözyaşlarına boğularak babasını olay yerinde korku dolu gözlerle izledi.

KAHVEHANEDEKİ 2 KİŞİYİ DE ÖLDÜRDÜ

Bir süre sonra ise ilk olayın yaklaşık 500 metre uzağında kahvehaneden tabanca sesleri geldi. Burada ise kahvehane sahibi Okan Develi ile arkadaşı Necmettin Şahinoğlu tabanca ile başlarından vuruldu. Şahısları vuran zanlı ise olay yerinden kaçtı. Kahvehanede vurulan iki şahıs da hayatını kaybetti. İki şahsın yakınları kahvehanede feryat etti.

Eski astsubay, mobilet üzerindeki adam ile kahvehanedeki 2 kişiyi öldürdü

BABASINA SON KEZ BAKIP GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bu arada mobilet üzerinde hayatını kaybeden Özkaya'nın eşi Mehpare Özkaya ve 7 yaşındaki kızı Halide Özkaya'da cinayete öğrenir öğrenmez olay yerine geldi. Eşi Özkaya olay yerine girmek istedi ancak polis izin vermedi. Genç kadın yanındaki kızı ile gözyaşlarına boğuldu. Kız çocuğu babasına son bir kez bakıp gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine gelen cinayet ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Zanlının cinnet geçiren bir astsubay olduğu öne sürüldü.

Eski astsubay, mobilet üzerindeki adam ile kahvehanedeki 2 kişiyi öldürdü

SALDIRGAN ESKİ ASKERMİŞ

Polis ekipleri, saldırı sonrası kaçan Güçlü Doğan T.'nin yakalanması için çalışma başlatırken, mahallede güvenlik önlemi aldı. Cinayet büro ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu Güçlü Doğan T.'yi kısa sürede yakalayıp, gözaltına aldı.

Güçlü Doğan T.'nin, eski astsubay olduğu ve yaklaşık 4 yıl Demokratik Sol Parti (DSP) Yüreğir İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğu ortaya çıktı. Güçlü Doğan T.'nin, 7 Haziran 2015'teki genel seçim öncesi, Adana milletvekilliği için CHP'den aday adayı olduğu öğrenildi.

Güçlü Doğan T.'nin, CHP'li 38 bin 36 kayıtlı üyenin oy kullandığı ön seçimde, 506 oy aldığı belirtildi. Güçlü Doğan T.'nin ayrıca askerlikten psikolojik sorunları nedeniyle ayrıldığı ileri sürüldü. Emniyette sorgulanan Güçlü Doğan T.'nin, cinnet getirmesi sonucu silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Eski astsubay, mobilet üzerindeki adam ile kahvehanedeki 2 kişiyi öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eski astsubay, mobilet üzerindeki adam ile kahvehanedeki 2 kişiyi öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (58)

  • Zavallı: Allah böyle tarifsiz ve zamansız acıyı kimselere yaşatmasın Allahım sen minik yavrularımızı zalimlerden koru 122 0 Yanıtla D: Amin kardeşim. Ne güzel yazmışsın. Teşekkür ederim. 52 1 Kul: amin amin 44 0
  • Kim kime: 1923 ten sonra başlayan zulmün neticeleri alın size beşeri kanunların saçmalamaları....... 55 61 Yanıtla ..: Aynen 14 18
  • Kebapçı: Buna cinnet denmez cinnet geciren insan isi bitince kendi kafasına sıkar bu cinnet değil psikopatlık 53 1 Yanıtla Aaas: Suç ölende ama öldürene buluyorlar.. Atasözü. Niye öldürmüş bilen var mı 0 0
  • Reos: Bu adanayı verin israile en büyük belayı bulaştırin israile. 36 5 Yanıtla Valla çok güldüm : Yahu nerden aklına gelir bu söylem. Çok güldüm çoook. 13 1 Dimi dimi: Zamanında kürtleri başımıza bela ettiler şimdide suriler. 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement