Adana'da CHP Seçim Bürosuna Saldırının Görüntüleri - Son Dakika
Güncel

Adana'da CHP Seçim Bürosuna Saldırının Görüntüleri

Adana\'da CHP Seçim Bürosuna Saldırının Görüntüleri

HDP mitingine katılan grupların dağılımı devam ederken, kimliği belirsiz kişiler, CHP seçim bürosuna ve kahvehaneye taş ve sopalarla saldırdı.

16.03.2014 19:03  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, saat 14.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Obalar Caddesi'nde meydana geldi. HDP mitingine katılan grupların dağılımı devam ederken, Obalar Caddesi'nde yürüyen kimliği belirsiz kişiler, CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan'ın seçim bürosuna ve aynı güzergahtaki kahvahaneye taş ve sopalarla saldırdı.

Seçim bürosu ve kıraathanenin pencere camları kırıldı. Çevredekilerin engelleme çabalarına rağmen binaları taşlamaya devam eden grup, daha sonra dağıldı.

Olayın ardından CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ve HDP Seyhan Belediye Eş Başkan Adayı Ayhan Bilgen, olayın yaşandığı seçim bürosuna gelerek, sağduyu mesajları verdi.

Daha sonra CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan ve HDP Adana Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayları Hüseyin Yıldız ve Leyla Uyar da saldırıya uğrayan seçim bürosuna geldi.

Her iki partinin belediye başkan adayları, Türkiye'nin sağduyuya ihtiyacı olduğunu belirterek, bu tür olayların bir kez daha yaşanmamasını dilediklerini söyledi. Açıklamaların ardından iki partinin adayları seçim bürosundan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da CHP Seçim Bürosuna Saldırının Görüntüleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ÖMER: Türkiyenin haline bak cok yazık..Bunlara insanlar boş yere tepki vermiyor bu Hdp denen partinin amacı ne belli 1 3 Yanıtla
  • herşeyi gören: ORADA HDP'LİLERİN SUÇU YOKTU HDP'LİLER MİTİNGDEN GELİYORDU AMA ORDAN BİRİ BUNLARA DURDUK YERE KÜFREDİNCE ORTALIK KARIŞTI........! 2 1 Yanıtla

Advertisement