Adana'da kapasitesinden fazla işçi taşıyan minibüse ceza - Son Dakika
Güncel

Adana'da kapasitesinden fazla işçi taşıyan minibüse ceza

Adana\'da kapasitesinden fazla işçi taşıyan minibüse ceza

Adana'da kapasitesinden fazla işçi ve arkasında plakasız römork taşıyan minibüsün sürücüsüne 8 bin 905 lira para cezası uygulandı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, D-400 kara yolunda arkasında plakasız römork taşıyan bir minibüsü durdurdu. Ekipler araçta yaptığı incelemede minibüsün koltuk sayısında değişiklik yapıldığını ve kapasitesinden fazla yolcu taşındığını tespit etti. Minibüse bağlı römorkta da 4 işçinin taşındığını belirleyen ekipler, minibüs sürücüsüne 8 bin 905 lira para cezası kesti.

06.06.2023 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kapasitesinden fazla işçi ve arkasında plakasız römork taşıyan minibüsün sürücüsüne 8 bin 905 lira para cezası uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, D-400 kara yolunda arkasında plakasız römork taşıyan bir minibüsü durdurdu.

Ekipler araçta yaptığı incelemede minibüsün koltuk sayısında değişiklik yapıldığını ve kapasitesinden fazla yolcu taşındığını tespit etti.

Minibüse bağlı römorkta da 4 işçinin taşındığını belirleyen ekipler, minibüs sürücüsüne 8 bin 905 lira para cezası kesti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'da kapasitesinden fazla işçi taşıyan minibüse ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement