Kardeşinin aldatıldığını öğrenen şahıs, eniştesini öldürüp ağabeyini yaraladı - Son Dakika
3.Sayfa

Kardeşinin aldatıldığını öğrenen şahıs, eniştesini öldürüp ağabeyini yaraladı

Adana'da kardeşinin aldatıldığını öğrenen şahıs, eniştesi ve ailesini konuşmak için eve çağırdı. Konuşma sırasında tartışma çıkması üzerine kayınbirader, kardeşinin eşini silahla vurarak öldürdü, şahsın ağabeyini ise yaraladı.

24.04.2020 09:55  Güncelleme: 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da eşi C.S'yi aldattığı iddia edilen Durmuş Süha S. ve ailesi, eşinin ailesi tarafından konuşmak için eve davet edildi. Konuşma sırasında tartışma çıkınca, Durmuş Süha S. kayınbiraderi H.B tarafından silahla öldürüldü. Çıkan arbedede Durmuş Süha S'nin ağabeyi de aynı silahla yaralandı.

KONUŞMAK İÇİN EVE ÇAĞIRDILAR

21 Nisan akşam saatlerinde Seyhan ilçesine bağlı Ahmet Remzi Yüreğir Mahallesi Dede Korkut Caddesi'nde meydana gelen olayda; iddiaya göre Durmuş Süha S. (35), çocuğunun annesi C.S.'yi aldattı. Çift bu aldatma sonucu 4 aydır ayrı yaşarken durumu öğrenen C.S'nin babası ''Kızımın yuvası dağılmasın'' diyerek damadını, dünürü H.S.S'yi ve damadının ağabeyi H.S'yi evlerine çağırdı.

Kardeşinin aldatıldığını öğrenen şahıs, eniştesini öldürdü

KARDEŞİNİN EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

3 kişi, kadının ailesinin evine gelip damda otururken taraflar arasında tartışma çıktı. Bu sırada Durmuş Süha S.'nin kayınbiraderi H.B, silahını çıkartıp bir el ateş etti. Durmuş Süha S, kayınbiraderi tarafından öldürülürken; sonrasında yaşanan arbedede bir el daha ateş eden H.B, hayatını kaybeden şahsın ağabeyini de yaraladı.

CİNAYETE 1 TUTUKLAMA, 2 EV HAPSİ CEZASI

Olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan 2 kardeş tedavi altına alındı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Durmuş Süha S. hayatını kaybetti. Öte yandan Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinden kaçan H.B'yi yakaladı. Ayrıca ekipler H.B'nin kardeşi T.B. ile babasını da gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlıdan H.B. tutuklanırken T.B. ile babası 'ev hapsi cezası'na çarptırıldı.

Kardeşinin aldatıldığını öğrenen şahıs, eniştesini öldürüp ağabeyini yaraladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kardeşinin aldatıldığını öğrenen şahıs, eniştesini öldürüp ağabeyini yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • osman : ülkede 18 yılda mahfoldu nedenmi hayat şartlarının çok agırlaşıpda insanların geçinemeyecek derecelere gelmesinden çalışan dahi kira gibi gelen faturalarını ödeyemiyor hem ev kirasıda varken birde işsiz parasız kalıyor çünkü ülke suriyeli afgan türkistanlı dolmuş her yerde onlar ucuza siğortasız çlş patronun işine geliyor cinnet cinayet kadın cinayeti bu yüzden çok artmıştır ama yönetenlerin umrundamı onların keyfi güzel 13 17 Yanıtla İsmail: Git bi 80 li 90 lı yıllara tüp kuyruğu nedir öğren.Tek tencerede 6 kişilik ailenin yaşamının bağlandığını.Ekmek için kuyruğa girildiğini öğren.Hastanede paran yoksa rehin alındınmı hiç? yazarkasa fırlatanmı dersin yoksa anayasa kitabı fırlatanmı?Mark 1 gecede 3 katına fırladı. Alo 1 gecede diyorum 1. 3 katına. IMF ye donumuza kadar borç vardı.Şimdi kıtır kıtır taze ekmeğe burun kıvıran bizler.Geçmişte faili meçhul cinayetler olaylar neler mevcut. Niyetiniz belli.Ne desek boş. yazık. 13 11 İsmail: Neyi nerden hükümete bağlıcanızı düşünmekten kafayı yemişsiniz. 18 yıldan önce gül gibiydi ortalık değilmi? Bir geçmişi araştır bak neler olmuş 18 yıl öncelerinde. aradaki tek fark artık dünyada olan biten herşey internetle elinin artında. Geçmişte olanların kaçını bildiğini sanıyorsunuz. İletişim ve haberleşme çağı tavan yaptı.Bundan 20 yıl önce herkeste internetmi vardı? Ankarada ara sokakta olan bir ölümü geçmişte kimse duymuyordu. Niyetiniz belli. Geçmişte ekmek,süt,tüp bulamıyordu insanlar 10 8
  • Cemill : Hani HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK tı ne oldu YALAN OLDU ah bu CAHİL lere İNANANLAR 12 12 Yanıtla Kılıcbey: İyide devlet milletin beyninine hükmedemezki senin içinde varsa devlet nabsın aslan 7 2
  • Reşo : Bu millet birlik beraberlik kardeşliğe muhtaç . Bu milleti bu hale getirenin Allah belasını versin 13 4 Yanıtla Kılıc: Seni bu hale beynin getirdi onlarıda kendi kafaları 0 1
  • Ceza6: Cezaevleri boşaldı derken yeniden dolmaya başladı 1 haftada 2 bin giriş var 12 1 Yanıtla Böyle: İnsanlar varken toplumda insan katilde olur suçluda...insanları katil edene kadar suç işlicek kadar bunaltıp caresiz bırakırlar sonrada cezaevleri neden doluyor derler..kimse keyfinden suc islemez 4 7
  • bir garib osmaniyeli: islamiyet yoksunu insanlar her zaman cehalete kapılırlar 5 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement