Kedilere işkence görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Kedilere işkence görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Adana'da, harabe binadaki bir kişinin, yakaladığı kedileri işkence yaparak öldürdüğü iddia edildi. Olayla ilgili görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Yakalanan zanlıya idari para cezası kesildi.

13.10.2020 15:41  Güncelleme: 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde harabe binada bir kişinin, kedileri eziyet ederek öldürdüğü öne sürüldü.

Mahallede yaşayanlar, bu kişiye tepki gösterip, yaşananları cep telefonuyla kayda aldı. Şüphelinin mahalleliyi görünce yanındaki ölü olduğu tahmin edilen kediyi gizlemeye çalıştığı anlar da görüntülerde yer aldı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI ŞÜPHELİNİN YAKALANMASINI İSTEDİ

Görüntülerin sosyal medyada da paylaşılması üzerine, çok sayıda kişi tepki gösterdi. Kullanıcılar, şüphelinin yakalanmasını istedi.

ŞAHIS YAKALANDI

Halil Ç. (37), İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı C¸evre, Dogˆa ve Hayvanları Koruma Bu¨ro Amirligˆi ekiplerince yakalandı.

İŞKENCE YAPTIĞINI KABUL ETTİ

Sorgusunda, kedilere iple işkence yaptığını kabul ettiği öğrenilen Halil Ç.'ye 'hayvana işkence' suçundan 947 TL idari para cezası uygulandı.

Adana'da, kedilere işkence görüntülerine tepki
Adana'da, kedilere işkence görüntülerine tepki
Kedilere işkence görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kedilere işkence görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • hadi canım: sosyal medyanın ayakları varmış, bunu öğrenmiş olduk 3 3 Yanıtla
  • FALCAO: AYAKTAYIZ ŞUAN 3 1 Yanıtla
  • OBJEKTİF: 947 T.L .KEDİLERİN CAN PARASI KARŞILIĞI .947 SENE YATSA BU VEBALİN KARŞILIĞINI ÖDEYEMEZ BU HAİN .VERİN ÖMÜR BOYU HAYVANLAR GÜVEN İÇİNDE YAŞASIN . 1 0 Yanıtla
  • .: senin allah belanı versın 0 0 Yanıtla
  • Tabi: Para cezasımı dalgamı gecıyolar 0 0 Yanıtla
  • dikkat edin: yüz de 30 insanların piskolojisi bozuk..belli etmiyorlar..sahte gülmeler 0 0 Yanıtla
  • Adana: Parayi odeyince kedinin cani geri geliyodu zaten.İgrencsin insan olamzsn olsaydin bunlari yapamzdn.vicdansz 0 0 Yanıtla
  • metehan çmlc: bu insanlar yaşamamalı, ömürleri bir hücrede geçmeli 0 0 Yanıtla
  • türkmen: 900 küsür lira para cezası çok iyi gerçekten ve bu tür olaylar avrupada oldugunda da aynı şekilde para cezası veriliyor çünkü biz avrupanın (almanya nın yasaları diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim kusura bakmayın) yasalarını kabul ettik o yüzden kimse bir şey demesin kendi yasamızı kanunumuzu yazmamız lazım 0 0 Yanıtla
  • türkiyenin adalet sistemi: baştakilerin Allah belasını versin şunları göre göre halen para cezasını yeterli görüyorlar ya 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement