Adana'da Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Adana'da Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası

Adana\'da Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası

Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, çalışanlara spor alışkanlığı edindirmek ve kurumlararası sosyal ilişkileri geliştirmek için “Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Ligi” düzenlediklerini, müsabakaların 4 Kasım Çarşamba günü başlayacağını söyledi.

28.10.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, çalışanlara spor alışkanlığı edindirmek ve kurumlararası sosyal ilişkileri geliştirmek için "Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Ligi" düzenlediklerini, müsabakaların 4 Kasım Çarşamba günü başlayacağını söyledi.

Taşkıran, geçen yıl yapılan Kuruluşlararası Masa Tenisi Turnuvası'na 26 kurumun katıldığını, bu yıl gerekli duyuruların yapıldığını daha fazla katılım olacağını beklediklerini, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'tan büyük destek gördüklerini belirterek teşekkür etti.

Turnuvanın ÇÜ Lütfullah Aksungur Spor Salonu'nda gerçekleştirileceğini ifade eden Taşkıran, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Amacımız spor alışkanlığı edindirmek ve kurumlararası sosyal ilişkileri geliştirmektir. Turnuvaya resmi ve özel kuruluşlar katılacak. Hedefimiz, aktif spor yaşını geçmiş yetişkinleri spora döndürmek, kurum ve kuruluşlar arasında dayanışmanın gelişmesine katkıda bulunmak ve masa tenisini yaygınlaştırmaktır. Çukurova Ligi'nin sonucunda şampiyon olan takım Türkiye şampiyonasında Adana'yı temsil etmeye hak kazanacaktır. Turnuvaya son başvuru tarihi 2 Kasım Pazartesi günüdür. " Turnuvaya 18 yaşın üzerinde bulunan sporcuların katılacağını belirten Taşkıran, dereceye giren takımlara ayrıca çeşitli ödüllerin verileceğini de sözlerine ekledi.

Bu arada tertip komitesi şu isimlerden oluştu:

Dr. Ömer Taşkıran, Dr. Ali Türemiş, Sunay Atakan, Tuncay Bozkurt, Nida Kaya, Kemal Sağ, Hüsamettin Çağlar, Somay Önalp, Ömer Özkardeşler, Hüseyin Baktemen. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement