Adana'da Otomobilin Silahla Taranması Olayına İlişkin 1 Gözaltı Daha - Son Dakika
Güncel

Adana'da Otomobilin Silahla Taranması Olayına İlişkin 1 Gözaltı Daha

Adana\'da Otomobilin Silahla Taranması Olayına İlişkin 1 Gözaltı Daha

Adana’da baba, oğlu ve torununun bulunduğu araca ateş açılması sonucu 1 kişinin ölüp, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili 1 kişi daha gözaltına alındı.

13.05.2017 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da baba, oğlu ve torununun bulunduğu araca ateş açılması sonucu 1 kişinin ölüp, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili 1 kişi daha gözaltına alındı.

Olay, Yüreğir ilçesi Karataş yolu Doğankent mevkisinde 17 Nisan Pazartesi günü akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Müslüm Üzer, oğlu Orhan ve torunu Hüseyin Özer (9) ile 01 DHR 78 plakalı aracıyla seyir halindeyken husumetli olduğu kişiler tarafından 4 araçla yolları kesildi. Araçtan inen kişilerce kalaşnikof ve tabanca ile araç kurşun yağmuruna tutuldu. Çok sayıda kurşun isabet alan araçta bulunan Müslüm Üzer, Orhan Üzer ve Hüseyin Üzer ağır yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Müslüm Üzer kurtarılamadı.

Silahlı kavganın, 10 ay önce Üzer ve Altınyüzük aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 33 yaşındaki Ali Altınyüzük'ün öldürülmesiyle ilgili olacağı üzerinde duran polis ekipleri, olaydan 5 gün sonra 1'i çocuk 14 kişiyi gözaltına aldı.

Dün gece ise polis ekipleri olayla ilgisi olduğu iddia edilen Mustafa Altınyüzük'ü de gözaltına aldı. Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Otomobilin Silahla Taranması Olayına İlişkin 1 Gözaltı Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement