Adana'da Pompalı Tüfekli 'Ters Yön' Kavgası 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Pompalı Tüfekli 'Ters Yön' Kavgası 4 Yaralı

Adana'da pompalı tüfekli 'ters yön' kavgası 4 yaralıADANA'da trafik yüzünden tartıştığı kişilerce darp edildikten sonra evine giden Batıkan Öztekin'in ağabeyleri Kadir ve Emrah Öztekin, kardeşini darp ettiği iddia edilen 4 kişiyi dövdü, bazılarını da pompalı tüfekle yaraladı.

03.05.2019 22:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da pompalı tüfekli 'ters yön' kavgası 4 yaralı

ADANA'da trafik yüzünden tartıştığı kişilerce darp edildikten sonra evine giden Batıkan Öztekin'in ağabeyleri Kadir ve Emrah Öztekin, kardeşini darp ettiği iddia edilen 4 kişiyi dövdü, bazılarını da pompalı tüfekle yaraladı. Çıkan saçmalar nedeniyle bir otomobilin camının patladığı olayda bazı esnaflar dükkanlarında soğukkanlılıkla oturup olay yerini izlerken çevredeki bazı vatandaşlar da şaşkınlıkla izledi.

Olay, Seyhan ilçesindeki Yeşilyuva Mahallesi'nde bulunan 36004 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre motosikletiyle ters yönde ilerleyen Batıkan Öztekin, çevredeki esnaf tarafından ters yönde gittiği gerekçesiyle uyarıldı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle darp edilen Batıkan Öztekin, evine giderek durumu ağabeyleri Kadir ile Emrah Öztekin'e anlattı. Yanlarına pompalı tüfek alan üç kardeş, olay yerine gelerek esnaflar Müjdat Kavran, Cuma Ali Gülen, Mahmut Belkiya Kaya ve Ahmet Akar'ı darp etti. Kardeşler daha sonra pompalı tüfekle çevreye ateş açmaya başladı. Bu sıra esnaflar saçmalar nedeniyle hafif yaralanırken bir otomobilin camı patladı. Yaralılar, tedavilerinin ardından gözaltına alınmak üzere ambulanslarla çevredeki hastanelere götürülürken, olay yerinden kaçan Batıkan, Kadir ve Emrah Öztekin polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay yerinde polis inceleme yaparken, olayın gerçekleştiği dükkanın yanındaki esnaflar da soğukkanlılıkla kendi aralarında sohbet etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adana\'da Pompalı Tüfekli \'Ters Yön\' Kavgası 4 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Pompalı Tüfekli 'Ters Yön' Kavgası 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement